Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért üldözik olyan sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért üldözik olyan sokan a melegeket?

Figyelt kérdés
Számomra furcsa, hogy a homofóbok olyan embereket gyűlölnek, akik nem is ártottak nekik. Miért jó az a homofóboknak, hogy gyűlölködhetnek?
2009. máj. 23. 00:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
alapból minek vonulnak fel ? én sem vonulok fel , mert heteroszexuális vagyok ...
2009. máj. 24. 18:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Így van, nem köteles mindenki hinni ebben a hatalomban, mint ahogy nem köteles mindenki szó nélkül tűrni a melegek undorító magamutogatását sem!
2009. máj. 25. 08:23
 23/29 anonim ***** válasza:
De igen, mert ehhez joguk van. Nem csak azt kell tiszteletben tartani, ami kellemes nekünk.
2009. máj. 25. 11:36
 24/29 anonim ***** válasza:
59%

Márpedig IGEN!

Csak azt kell tiszteletben tartani, ami a egészében a társadalomra hasznos! Előre visz.

Az hogy a melegek felvonulnak, hogy mutogassák magukat, az nem a hasznos, se több munkahely nem lesz, de több éhes gyereknek nem jut több kaja, vagy jobb életkörülmény, és nem lesz tőle okosabb sem az elbutított nép, és soha nem lesznek felelős vezetőink, akik minket képviselnek, netán apánkként viselnék a magyar emberek sorsát, azokét, akik megbízták őket ez csak annyit ér, mint egy Győzike Show!!!! Vagy Pákó.

Ez a jó ennek az egész b.zi politikai gengszterbandának, mert amíg ezen vitatkozunk, közben nem igazi társadalmi problémákkal foglalkozunk.

És megspórolnak néhány tojást és paradicsomot gyurcsénynak meg demszkynek, ami az ő pofájukba kéne, hogy landoljon, de itt használódik el

Elnézést, de itt magyar népirtás folyik, és azt hiszem a meleg ügyek felkarolásával és támogatásukkal most sehová sem jutunk, mikor a RENDES magyar családok, a társadalom alapjai(ahol gyerekeket, az utódokat kéne felnevelni) ennyire meg vannak alázva, anyagilag csőd szélére juttatva, sehol sem támogatva, erkölcsileg lezüllesztve!

Ha már vonulgatnak csináljanak valami hasznosat a b.kák is!

De a pár száz közügyért felvonulót és KIÁLTÓ heterót meg nemhogy megvédik, hanem épp mint a marhát gumibotokkal terelik, hogy ne mehessenek az utcára!

Nem utálom, de én is leszarom a melegeket nagy ívben, amíg a heteróknak nincs semmi esélyük magyarországon!

2009. máj. 25. 13:29
 25/29 anonim ***** válasza:
13:29 Jól szóltál!
2009. máj. 25. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
50%

13:29-es rendkívül elmés szólás, egyetértek:)

Elég sokat írt ide egy 24 éves pasi, aki tolerálta, elfogadta a köcsögség létezését...

Láttál te már kutyát, macskát, lovat, tehenet, disznót, vagy akármilyen emlősállatot szoptatni? Idegent nem etet meg, csak a sajátját. Ez megy nálunk is, aki nem olyan, mint a természetes, normális, nem érezzük a miénknek, azt utáljuk, annak nincs helye.

Ugyanez az állatvilágban... Az erősebb marad fenn, a b.zik nem erősek, megdöglenének, ha nem lennénk mi heterók... És akkor vegyük az emberi oldalát. Itt előjön a személyiségfejlődés. Hogy nőjön fel egy adoptált gyerek 2 férfivel? Annak bárhogy vesszük, de lelki deficit lesz az oka. Egy gyereknek anya kell, nem pótolhatja még egy kan. Ilyen a világ, és már csak biológiai szempontból sem egészséges a homiság, az ánuszt nem arra találták ki, hogy oda más pénisze becsusszanjon... Az egy méregürítő lyuk, nem élvezeti célokkal van ott!

Remélem elég érvet hoztam fel... A lelkivilágukat meg magasról leszarom, de ha esetleg az összes megölné magát, de nem tudja, hogyan, az jelentkezzen, csoportos öngyilkosságok szervezésével foglalkozom búzáknak!

-ReapeR-23/F

2009. máj. 25. 14:29
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
de lelki deficit lesz a vége - Ezt akartam írni
2009. máj. 25. 14:31
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
Én például szeretek jó hangosan pukizni, még cifrázom is. Igaz, semmilyen törvény nem tiltja, de nem hiszem, hogy a társadalom tolerálná, ha utcára vonulnék vele jó néhány szintén hangosan pukizós társaságában. tudom, hogy ez nem olyan kategória, mint a buzernyákok, de azért mégis milyen lenne már? Szóval, szépen itthon elpukizgatunk családi körben, így nincs vele baja senkinek. A bzik is maradjanak otthon, a kutyát sem érdekli, hogy ferde hajlamaik vannak!
2009. máj. 25. 15:13
 29/29 anonim ***** válasza:
59%

13.29-es vagyok! Kiegészítésem a gyerek adoptációra.

Minden meleg élhessen családban, és nevelhesse azt a gyerekét, AMIT EGYMÁSNAK TUDNAK NEMZENI!

Ha tud csinálni egy férfi a másiknak gyereket, az meg megszüli, az lesz az övék. Megcsinálják, és 9 hónap múlva lehet nézni a lukat, hogy mi fog kijönni onnan!!!

Felőlem fel is nevelhetik, az ő dolguk, nem az enyém.

Esetleg örökbe fogadhatnak minden, két homo nő által nemzett gyereket!

Ha 2 meleg kapcsolatából egy gyerek születik, akkor az lesz az ő gyerekük. EZ A TERMÉSZET TÖRVÉNYE!

Nem én találtam ki, lehet ODAFENN reklamálni.

(persze csak annak, aki hívő... ugye?)

2009. máj. 25. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!