Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy netszerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy netszerelem? Nem értem, hogy alakulhat ki (ha egyáltalán van olyan)

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is szerelmes vagyok az internetbe :D
2012. jan. 4. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Van. Én is feleségül vettem egy törpe csajt 15 éves koromban LineageII-ben.

De hamar elváltunk mert lewipeolták a szervert.

3/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem, de van!
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
jah, én mindig scooby-doo-t nézek xD
2012. jan. 4. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Egyszer megpróbáltam megdugni a hálókártyát.
2012. jan. 4. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
én sem értem , hogy lehetséges, de benne vagyok nyakig :)
2012. jan. 4. 17:45
 7/11 Macs1209 ***** válasza:
100%

Ha úgy érted, alakulhat e ki vonzalom két ember között (az egyszerűség kedvéért nő és férfi között) csupán attól, hogy neten keresztül beszélgetnek, a válasz igen.

Igy először a belsőt ismerik meg, max kép és webcam.

Viszont a valós életben a találkozás, az együtt töltött idő fogja meghatározni a kapcsolat folytatását.

Tehát a kezdő lökést megadhatja a net.

Egyetlen pozitívuma, számomra legalábbis, hogy idáig 2 olyan nővel hozott össze a sors, akiket, ha nem lenne net, tuti biztos, hogy nem ismernék, és úgy érzem, nél-

külük nem lenne ugyanaz az életem....

De ez más kapcsolatokra is igaz, barátságra, haverságra...

Bár attól függ, melyik oldalon keres az ember kapcsolatot,

és mennyire naív....

2012. jan. 4. 17:48
 8/11 anonim válasza:
100%
Úgy tűnik van ilyen, bár a mi esetünkben barátságról van szó (még), bár néha talán kicsit több ennél. Ez úgy tűnik, hogy egyszerűen csak kialakul. Én sem értem.
2012. jan. 4. 21:17
 9/11 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nincs ilyen..

Neten keresztül nem igazán lehet megismerni valakit.. mert lehet hogy azt "mutatja" de valójában nem is olyan amilyenek "mutatta"magát.. Ez az én véleményem.. de mindenki máshogy látja ezt szerintem.

2012. ápr. 13. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó ( 9. válasz) csak a magad nevébe beszélj, te nem tudsz ismerkedni neten, ez ok, de más tud, és annak adja ki magát aki valójában :) Hozzáállás kérdése...
2013. márc. 5. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!