Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy netszerelem? Nem értem, hogy alakulhat ki (ha egyáltalán van olyan)
Van. Én is feleségül vettem egy törpe csajt 15 éves koromban LineageII-ben.
De hamar elváltunk mert lewipeolták a szervert.
Ha úgy érted, alakulhat e ki vonzalom két ember között (az egyszerűség kedvéért nő és férfi között) csupán attól, hogy neten keresztül beszélgetnek, a válasz igen.
Igy először a belsőt ismerik meg, max kép és webcam.
Viszont a valós életben a találkozás, az együtt töltött idő fogja meghatározni a kapcsolat folytatását.
Tehát a kezdő lökést megadhatja a net.
Egyetlen pozitívuma, számomra legalábbis, hogy idáig 2 olyan nővel hozott össze a sors, akiket, ha nem lenne net, tuti biztos, hogy nem ismernék, és úgy érzem, nél-
külük nem lenne ugyanaz az életem....
De ez más kapcsolatokra is igaz, barátságra, haverságra...
Bár attól függ, melyik oldalon keres az ember kapcsolatot,
és mennyire naív....
Szerintem egyáltalán nincs ilyen..
Neten keresztül nem igazán lehet megismerni valakit.. mert lehet hogy azt "mutatja" de valójában nem is olyan amilyenek "mutatta"magát.. Ez az én véleményem.. de mindenki máshogy látja ezt szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!