Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Összejönnétek egy olyan lánnyal, akinek már van gyereke? Mi a vélemenyetek erről? ( Nők is válaszolhatnak. )

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy haverom, aki mindig azt mondja hogy ő annak örülne a legjobban, ha egy olyan nőt találna magnak akinek van már egy legalább 4 éves gyereke.
2012. jan. 4. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Én úgyse akarok gyereket, neki legalább lenne.
2012. jan. 4. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Mivel nem szeretem a gyerekeket.

2012. jan. 4. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:

17:41 voltam, tőle azért vették el, mert egyrészt az apa kőgazdag vállalkozó és ki tudja, mennyit költött ügyvédre.

Másrészt barátnőm csóró fősulis volt, koliban, az anyja albérletben, valóban nem nagyon tudta volna hová tenni a gyereket.

Már jobban megy nekik, együtt szeretné nevelni a 2 gyereket, az új barátja is elfogadná, csak pénz beszél, gyerek marad az apánál, aki nem is foglalkozik vele csak megveszi a több százezres játékokat, este meg beköszön a szobába, nagymama foglalkozik vele valamennyit.

2012. jan. 4. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A férfinek nem akkora gond egy gyerekes nő. Viszont egy gyerekes férfit nem tudnék elfogadni.
2012. jan. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!