Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a terhesség jele az, hogy 2-3 napja nem tudok aludni rendesen?
Figyelt kérdés
Vagy ez hülyeseg?2012. jan. 4. 09:07
11/25 anonim válasza:
Az is elég, hogy ne tudj aludni
12/25 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy akkor csak ezért?
2012. jan. 4. 09:38
13/25 anonim válasza:
A stressz miatt? Igen, lehet. De nagyon komolyan, tesztelj egyet, a minimális esélyt adó aktushoz számítva 2 hét múlva.
14/25 A kérdező kommentje:
Hát akkora a menstruaciomnak is meg kell jönnie, ugyhogy egy het mulva kiderül.
2012. jan. 4. 09:41
15/25 anonim válasza:
Szerintem csak gondterhes vagy.
16/25 A kérdező kommentje:
Az is lehet, igen :D
2012. jan. 4. 09:57
17/25 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerüen hülye..
18/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok a hülye?
2012. jan. 4. 10:31
20/25 anonim válasza:
Nem, a terhesség legelső, használható tünete a menstruáció elmaradása.
Ha neked ez az aktus 1 hete történt, akkor még ha teherbe is estél, az tüneteket nem okozhat, mivel a beágyazódás kb. 7-8 nap. Ehhez számított 3 napra mutat a teszt esetleg valamit, de még akkor sem szokta kimutatni.
Nem létezik, hogy tünete legyen, és ez egyébként sem tipikus terhességi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!