Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvidítanátok, nagyon szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvidítanátok, nagyon szomorú vagyok?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a szülinapom és a barátom se foglalkozik velem mostanában, a barátnőim pedig megígérték, hogy eljönnek, de lemondták az utolsó pillanatban, mert tanulniuk kell, a tortát is holnapra rendeltük direkt.Tudom, hogy ez nem ebbe a kategóriába tartozik, de jó lenne kicsit beszélgetni valakivel.19/L
2012. jan. 3. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ne légy szomorú!Élj soká !

2012. jan. 4. 00:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok:P Jan. 04. Boldog szülinapot!:)
2012. jan. 4. 00:03
 23/27 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! :D
2012. jan. 4. 01:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Először is boldog szülinapot! Nem furcsa neked, hogy az utolsó pillanatban mondták le és a barátod sem törődik veled? Lehet csak meg akarnak lepni és holnap ott fognak állni az ajtódban. És mégjobban meg fogsz lepődni, mert elhitették veled, hogy nem jönnek. Kis buta.
2012. jan. 4. 08:10
 25/27 A kérdező kommentje:
nagyon kösszsziiii, aranyosak vagytok:DDD utolsó, háát már pozitívan állok a dologhoz, elvégre ennek egy jó napnak kell lennie:))
2012. jan. 4. 09:29
 26/27 anonim ***** válasza:

Én azért remélem, hogy ennél komolyabb ügyön soha nem kell szomorkodnod! A barátoddal beszéld meg a dolgot, hogy szeretnéd, ha több figyelmet fordítanának Rád, a barátnőid ha már többször csinálták ezt, velük is beszéld meg, ha meg nem, akkor ez van, egy alkalommal bárkivel megeshet.

Fel a fejjel!:)

2012. jan. 4. 10:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Forever Alone...
2012. jan. 4. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!