Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvidítanátok, nagyon szomorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvidítanátok, nagyon szomorú vagyok?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a szülinapom és a barátom se foglalkozik velem mostanában, a barátnőim pedig megígérték, hogy eljönnek, de lemondták az utolsó pillanatban, mert tanulniuk kell, a tortát is holnapra rendeltük direkt.Tudom, hogy ez nem ebbe a kategóriába tartozik, de jó lenne kicsit beszélgetni valakivel.19/L
2012. jan. 3. 22:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Most komolyan ettől vagy ennyire kiakadva? A szüleid és a testvéreid ott lesznek nem? Csak ez számít, mert ők mindig melletted állnak majd, míg az ún. barátok jönnek-mennek. Lehet, hogy tényleg tanulni kell nekik, de nehogy pár órát nem tudjanak már szánni egy olyan emberre, aki állítólag fontos nekik. Ha lennének barátaim és születésnapjuk lenne és elhívnának, biztos, hogy nem mondanám le semmilyen szar indokkal, kivéve, ha valami vészhelyzet van.
2012. jan. 3. 22:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz?
2012. jan. 3. 22:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg légyszi, egy fél óra múlva, hogy hány kiéhezett marha írt! :D
2012. jan. 3. 22:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen írd meg hányan írtak :D Külön csoportosítsd légyszíves akiket Te érdekelsz és külön akiket a torta :D
2012. jan. 3. 22:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Írtam neked válaszolsz?
2012. jan. 3. 22:42
 16/27 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDD Ez jó :DDDD
2012. jan. 3. 22:43
 17/27 A kérdező kommentje:
Fél óra múlva?? Háááááááát már 10perc után is egész szép számot tudtam volna mondani, de ahogy kérted!:D pedig esküszöm nem ez volt a célom vele!! Egyébként ne nézzetek kis hisztis p.csának aki mindenen kiakad, csak most egy egész rossz időszakon vagyok túl, és lehet hogy túlreagálom ezt a kis hülyeséget. Lehet hogy szánni való, de úgy éreztem itt majd felvidítotok :) elvégre sok hülyeséget olvastam már itt :D
2012. jan. 3. 22:43
 18/27 A kérdező kommentje:
Az arány eddig: az első válaszolót érdekelte teljes mértékben a torta... és ezidáig majdnem 20ember a másik oldalon áll :D
2012. jan. 3. 22:52
 19/27 anonim ***** válasza:
Jézusom... :D Senki sem megy suliba, vagy dolgozni holnap.. :D
2012. jan. 3. 22:55
 20/27 A kérdező kommentje:
Holnap még nekem is lesz egy napom itthon, de rajtam kívül még kb 20ember nagyon fáradt lesz reggel :D Jóéjt mindenkinek, és köszönöm, jobb kedvem lett töletek:)
2012. jan. 3. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!