Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, felkeltené az érdeklődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, felkeltené az érdeklődéseteket egy ilyen lány, megszólítanátok? 21L

Figyelt kérdés

Tegyük fel láttok egy lányt, akit szépnek, csinosnak, ápoltnak, mosolygósnak láttok. De az is látszódna rajta, hogy önbizalom hiányos (pl.: összehúzza magát, háttérben marad, igazgatja magát stb.). Van esélye, hogy így is megtetszene nektek? Vagy hogy odamennétek hozzá? Ha odamennétek, hogyan?

Mit kéne egy ilyen lánynak tennie, ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődéseteket?

2012. jan. 3. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az enyémet igen. Pont, hogy az olyan lányok nem keltik fel különösebben az érdeklődésemet ha látom rajtuk, hogy hatalmas önbizalmuk van, mert ilyenkor általában csak magamat alázom, mert hát fel se érek a nyomába... Azt, hogy hogyan mennék oda hozzá nemigazán tudom, ez szerintem sokban függ az adott helyzettől/környezettől.
2012. jan. 3. 18:38
 12/21 Slukk ***** válasza:

Persze,hogy odamennék hozzá,ha szép,csinos,és megtetszik.Hogy hogyan mennék oda hozzá?Hmm környezettől függ,teljesen más mondjuk buliban vagy suliban.

Ahhoz hogy felkeltse az érdeklődésemet,valami jelet is kell adjon,hogy valami ilyesmit szűrjek le: " Légyszi,gyere már ide"

18\F

2012. jan. 3. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Egy önbizalomhiányos lány igazi kincs, akivel magabiztosabb lehetek mint másokkal. Nagyon örülök mindig, ha nem beképzelt lánnyal hoznak össze engem a körülmények. Imádom őket :D

20L

2012. jan. 3. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:

21 nekem talán túl fiatal, de ez inkább a fejében lévő dolgoktól függene. Én szeretem a kicsit visszahúzódóbb, nyugisabb lányokat, de ez temperamentum függő ofc. (Rejtett indok: az ágyban általában ezek a visszahúzódó nőcik az igazi vadmacskák. De ez csak zárójelben. :D)

Hogy kezdeményeznék? Lehet csak odasétálnék, és kérdeznék valami marhaságot.. ha ebből utána össze lehet hozni egy beszélgetésfélét, akkor ott már a többi majd eldől a két emberben. :)

28/F.

2012. jan. 3. 18:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Az önbizalom hiányos lányokkal eddig csak problámám volt. "nem vagyok elég jó hozzád", "biztos csak arra kellek", "csúnya vagyok", "nem tudom mit akarok", stb. Folyton ezt hallgatni elég fárasztó és kiábrándító.
2012. jan. 3. 18:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Én odamennék hozzá simán beszélgetni.Mivel én is kicsit félénk vagyok a kezdeményezésnél,nálam pont előny lenne ha a lány is ilyen,ha túl magabiztos az nem jó.
2012. jan. 3. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
engem zavar,ha valaki önbizalom hiányos.szerintem legyen a lány is tisztában magával,és legyen bizonyos fokú önbizalma is.
2012. jan. 3. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:

nekem kimondottan tetszik ha kicsit önbizalom hiányos. ez nyilván azért lehet mert nekem ha lányokról van szó nekem sincs sok, így nálam inkább előny! persze van az a szint ami fölött már zavarónak találnám. ha elpirul, zavarba jön, "igazgatja magát", háttérben van ezekkel nincs gond. mondjuk ha nem merne válaszolni vagy nem merne rám nézni az már zavarna.

hogy mennék oda? valószínű, hogy először csak "haverkodnék". valami kerülő dumával. pl.: kérdeznék valami hihetőt, hogy ez meg ez hol van, ha van közös pont akkor nyilván azzal kapcsolatban. aztán lépésről-lépésre haladnék előre, ha tetszik amit "hallok".

2012. jan. 3. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:

van egy oszt. társam rettentő dögös, talán ő a legszebb az osztályba de csendes mint a fene:S Én nem vagyok nagy dumás, kár hogy 9.be nem volt még benőne a fejem lágya és nem próbáltam meg vele semmit:S

F18

2012. jan. 4. 04:16
 20/21 anonim ***** válasza:
mindenképpen odamennék hozzá, de nem tudom, hogy szólítanám meg :( 19/f
2012. jan. 4. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!