Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok rosszul a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok rosszul a barátnőm mellett?

Figyelt kérdés
Amikor vele vagyok rosszul leszek. Ez alatt azt kell érteni, hogy a hányinger jön rám. A találkozás elején semmi, de egy idő után erősen elő jön. Régi barátnőmnél is volt hasonló, nem értem, hogy miért. Mielőtt mondanátok: semmi bajom nincs vele, nagyon szeretem, számomra gyönyörű. Csak nagyon zavar, hogy ez elcseszi számomra az egész találkozást. Miután elválunk, kis idő és elmúlik. Mi lehet ez? Tulságosan szeretem és ez ehez vezet, vagy mi?
2012. jan. 3. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ezt általában nem szokták megfogadni, de én azt mondanám, hogy nyugodtan mondd meg neki, hogy néha ideges vagy, azért mert ő fontos neked és mert olyan szép etc. ügyesen belecsempészhetsz egy-két bókot is. Hidd el, hogy nem csak jól fog esni neki, de talán ő is bevallja, hogy ő is ideges, vagy megnyugtat téged.

Az első pár randi alkalmával én teljesen nyugodt voltam, de láttam, hogy a fiú szorong, remegett, és észrevettem, hogy rossz a gyomra (konkrétan a szelek), nem tettem soha szóvá. Bár a reakciója nyilván nem hízelgő önmagában, de hogy azért ideges, mert fontos vagyok neki, és mert tetszeni akar nekem, az nagyon is. Amikor bevallotta, hogy fél, hogy csalódást okoz, az boldoggá tett, mert szintén azt mutatta, hogy azért ideges, mert nem akar elveszíteni.

2012. jan. 3. 16:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ. Ezután elmúlt neki a rosszul lét?
2012. jan. 3. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, együtt vagyunk, már nincs miért aggódnia.
2012. jan. 3. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom egyszerű azt mondani, hogy ne görcsöld túl, de ez az egyik megoldása a helyzetnek. Nem kell soha a túl tökéletesre törekedni, csak arra, hogy megfelelj számára. (Normális csajok egyébként nem vágynak a hihhhetetlen tökéletes eseményekre, pasikra állandóan. Abban nincs izgalom.) Szóval kicsit lazábba az egész figurát, nem kell túlszervezni a találkát, etc.

A másik dolog, amit már említettek, hogy ezt vele kellene megbeszélned. Ha feltételezzük, hogy ez egy olyan kapcsolat, amit mindkét fél szeretne, akkor lehet ilyenekről beszélni. (Persze, ha még nagyon fiatal vagy és ez egy korai zsenge, akkor lehet megijed ettől.) A kapcsolatok lelke a kommunikáció. ;)

Ha ez nem oldja meg a gondot, akkor vagy benned nincs valami rendben (pszichomókus hosszútávon), vagy a hölgyemény nem akart foglalkozni a gondoddal, ergo nem értél neki ennyit.

2012. jan. 3. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy fürödjön meg!
2012. jan. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!