Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem mindenem (csalad, egyetem, baratok) mert megakartam menteni egy lanyt. Mit tennetek a helyemben?
Van egy lany, akivel kulfoldon ismertuk meg egymast. Nagyon megszerettem ot, mar tobbszor is majdnem osszejottunk, de az elet mindig kozenk szolt...Volt egy pokoli rossz idoszaka az eleteben, kozel volt az ongyilkossaghoz, es ebben az idoszakaban ismertuk meg egymast. Azt mondta, hogy senkire nem tudott szamitani csak ram. Kuldott egy sms-t, mikor itthon voltam, hogy segitsek neki, mert mindenet elvesztette. Ezert, hogy mellette legyek elkoltoztem miatta az orszagaba. Mikor megerkeztem, rendezodott az elete a szuleivel, es a munkajaval.
Most annyira nem tudja feldolgozni azt, hogy odaig durvultak a pokoli idoszakanak a kovetkezmenyei, hogy ram is kihatottak, mert miatta elek mar az orszagaban hosszu ideje. Most pedig en vesztettem el a csaladomat, egyetemet, barataimat, mert jo akartam lenni hozza. O szerinte csak kovetkezmeny vagyok a rossz idoszakanak. Nem tud fuggetleniteni, kulonvalasztani engem a rossz emlekeitol, ezert, ha engem meglat keruli a tarsasagom, mert a rossz emlekek jutnak az eszebe, amirol en nem tehetek. Tul megijesztettem, mert tul odaado, onfelaldozo voltam vele, mert megakartam menteni.
A csaladjat en is megszerettem, es ok is tisztelnek engem, mert kepes voltam az orszagomat elhagyni, hogy itt eljek, csak mert meg akartam menteni a lanyukat. A csaladja mondta nekem, hogy sajnos nekik nincs beleszolasuk az ugyben.
Szerintetek bantja a lelkiismeret, hogy miatta mindenem elvesztettem? Hogy tudnam kulonvalasztani a rossz emlekeit, amikrol en nem tehetek, az en szerepemtol, azert hogy vele legyek?
akkor maradj ott és kezdjél el egy sulit ott...
amúgy melyik országról van szó?
amúgy nekem teljesen nyilvánvaló az írásodból hogy te még oda vagy ezért a lányért és többek közt azért is akarsz ott maradni mert titkon reménykedsz hogy lehet még valami köztetek...
persze ennek ellenére ha jobb az élet én sem jönnék ide haza az biztos ha ott van egy jó munkám...sz.arnék sulira és ott beiratkoznék valahova...
Szerintem sehogy! Nem úgy néz rád mint ahogy kéne és sosem fog úgy ahogy te azt szeretnéd!
Eleget szenvedtél miatta, és eleget voltál már hülye! Hagyd őt a francba! Szerezz tőkét és fejezd be az egyetemet! A szüleidet és a családodat pedig nem értem miért kellett elveszítened! Azt ne fogd őrá! Az a te hülyeséged volt!
Rendezd az életedet! A csaj többet kapott már mint megérdemelte volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!