Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a legvonzóbb?
Bár tudom, hogy nem ez alapján választotok, mégis arra kérnélek, hogy a lent felsoroltak közül melyik a legszimpatikusabb nektek:
a) Közgazdász
b) Jogász
c) Bölcsész
d) Építész
e) Orvos
Kérdésemnek az a célja, hogy megtudjam, hogy melyik területek azok, amelyek a legvonzóbbak a nők/lányok számára. Természetesen nem ez alapján fogok egyetemet választani meg ilyesmi. :D
Valószínűleg nem kellene olyan lány, aki ilyesmi alapján dönti el, hogy szimpatikus vagyok -e neki.
Érdekes módon simán elvoltam a párkapcsolatok terén diploma nélkül is. Attól függetlenül, hogy általában diplomás, esetenként dr. jelzős barátnőim is voltak és a jelenlegi szeretőmnek is van egy fél marék diplomája és szakmája ... valahogy a végzettség nem volt mérvadó a kapcsolataimban ...
"Te nem nézel Így jártam anyátokkal-t? :O Elég szomorú =("
Sajnos nem. Én még a nyugdíjas korosztálynak való Jóbarátok-nál leragadtam. :)
Érdekes, hogy csak diplomához kötött foglalkozást írtál, holott ha belegondolunk az orvosokat kivéve mindegyikből Dunát és Tiszát lehetne rekeszteni.
Nem a szakma/diploma alapján választané párt, hanem az emberi értékek alapján.
Ha mégis ezek közül kellene választani, akkor közgazdász vagy bölcsész.
Amúgy meg egy pincérrel is boldog lennék, ha olyan a személyisége.
" A kérdező kommentje:
Nyugodtan megadhatsz más, neked vonzó szakot illetve foglalkozást, amennyiben akarod."
Engem EMBEREK szoktak vonzani, nem szakmák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!