Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a szép lányok 99%-a?
Tisztelet a kivételnek, és nem sértésből írom, de majdnem minden szép lány, akit ismerek, az ilyen tipikus Cosmopolitant olvasó, bulizó, viszonylag kicsiny észbeli képességekkel rendelkező "hölgy" - szóval eléggé sztereotipikusak. Gondolom, tudjátok, hogy melyik fajtáról beszélek.
Persze, van pár kivétel, de ők általában komoly kapcsolatban vannak. (konkrétan egy ilyet ismerek, míg a fent említett kategóriából sokkal többet)
Ez miért van?
Nem olvasok Cosmopolitant, nem vagyok buliarc, szerintem jó eszem van....hol a bibi? Ja, nem vagyok szép.
De ez olyan dolog, hogy neked ők a szépek, akik ilyenek, másnak meg más. Ez szubjektív.
Szerintem meg ha úgy alakulna a szituáció, akkor biztos tudnál változtatni. Csak találkozni kell egy olyan lánnyal, akiért képes lennél átsiklani a külső felett.
Ember tervez, Isten végez.
Vagy pedig áradozhatsz a kérdésben említett hölgyekről és sikerül is kapcsolatot kialakítani velük, aki kivűl maga tökély, belül meg kicsit üres.
Nem általánosítok, mert van kivétel!
Mindenesetre kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaid.
De szerintem megérné elgondolkozni egy kevésbé szép lányon, mert most gondolj bele, te hogy éreznéd magadat, ha csak amiatt nem jönne össze veled valaki, mert a tökéletes pasit keresi, aki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!