Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a szép lányok 99%-a?
Tisztelet a kivételnek, és nem sértésből írom, de majdnem minden szép lány, akit ismerek, az ilyen tipikus Cosmopolitant olvasó, bulizó, viszonylag kicsiny észbeli képességekkel rendelkező "hölgy" - szóval eléggé sztereotipikusak. Gondolom, tudjátok, hogy melyik fajtáról beszélek.
Persze, van pár kivétel, de ők általában komoly kapcsolatban vannak. (konkrétan egy ilyet ismerek, míg a fent említett kategóriából sokkal többet)
Ez miért van?
Tudom, hogy van kivétel, én igazából az arányokról beszéltem. Sajnos nagyon kevés az - elmondásod alapján - hozzád hasonló lány.
Azért köszönöm mindenkinek, hátha egyszer szerencsém lesz.
Tenyleg keves van.. de ez odavissza mukodik, a lanyok is helyes, szorakoztato pasit akarnak, aki okos is, meg kedves is.
Mennyi az eselye h ilyen "tokeletes" ar szuletik? nagyon keves..
Mellesleg, hany eves vagy? Nem tom mennyire elerheto kategoria neked az egyetemistak.. orvosin, jogon, kozgazon sok okos es jo csaj van :)
mert nincs szükségük arra, hogy értelmesek legyenek, a külsejükkel minden elérnek.
ezért van az, hogy többségük k.rvára irritáló, és valljuk be, meglehetősen unalmas.
Szép a lányok 99%-a ???
A "csokikat" remélem nem számoltad bele mert azok már majdnem kitesznek 50%-ot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!