Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a legvonzóbb?
Bár tudom, hogy nem ez alapján választotok, mégis arra kérnélek, hogy a lent felsoroltak közül melyik a legszimpatikusabb nektek:
a) Közgazdász
b) Jogász
c) Bölcsész
d) Építész
e) Orvos
Kérdésemnek az a célja, hogy megtudjam, hogy melyik területek azok, amelyek a legvonzóbbak a nők/lányok számára. Természetesen nem ez alapján fogok egyetemet választani meg ilyesmi. :D
Építész. Lenyűgöznek az épületek, főleg ha még el is magyarázza, hogy milyen a szerkezetük.
24/n
Orvos,de leginkább állatorvos,mert imádom az állatokat és sokat tudna róluk mesélni.:)
Egyébként is egy szép szakma.
" Építész. Lenyűgöznek az épületek, főleg ha még el is magyarázza, hogy milyen a szerkezetük.
24/n" Szóval te vagy a Ted Mosby felesége. :DDD
Ahogy írtad, nem a foglalkozás számít. De hogy válaszoljak is, talán a d) és az e) a legvonzóbb.
(Bár őszintén szólva nekem szimpatikusabbak az inkább fizikai munkát végzők. Szerintem sajnos nincsenek eléggé megbecsülve.)
"Szóval te vagy a Ted Mosby felesége. :DDD"
Az meg ki? Várj, mindjárt utánanézek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!