Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen típusú pasikat szerettek?
Figyelt kérdés
a girbiceket vagy a nagyobb darabokat de nem izmosat de azé ő véd meg téged nem te őt :D nekem a nagyobb darab pasik jönnek be kiváncsi vagyok hogy ki van még igy kort is kérek kösziiii <3 20/L2012. jan. 2. 21:32
1/8 anonim válasza:
A magas, szép szemű srácokat szeretem :) az hogy milyen alkatú, nem érdekel. Nem baj ha vékonka, de az se ha nagy darab.
19
2/8 anonim válasza:
magas vékony-átlagos-normál testalkat,széles váll.Ne legyen kigyúrt,ne legyen túlsúlyos,legyen átlagos...férfias,arc,jó hang,humor ilyenek...
hasonló gondolkodásmódú mint én,hasonló környezetből való...
26-30közti...
3/8 anonim válasza:
180 centi körüli, szélesebb váll, ne legyen vékony, legyen izmos, de ne túl kigyúrt, szép szem, ápolt haj. ízléses öltözködés. őszinte, tudjon megnevettetni, lehessen vele komolyan is beszélni, és szeressen és szeressem. 15L
4/8 anonim válasza:
Az itteni válaszok csak megerősítik előítéleteimet (ha egy pasi nem magas és jóképű, esélytelen).
5/8 anonim válasza:
Totál mindegy. Ha v.miért megtetszik és megszeretem, akkor csak ő van, mást észre se veszek.
21/L
6/8 anonim válasza:
Én jobban szeretem a mackós srácokat, mint a túl soványakat. De azért ne guruljon:) 15L
7/8 anonim válasza:
Nekem a helyes szépszeműű és sovány-izmos fiúcskákat szeretem :) 19L
8/8 anonim válasza:
magas, vékonyabb (de nem fogpiszkáló) alkató. kék szem, barna haj :DDD
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!