Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak meg olyan sracok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?

Figyelt kérdés

Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?

21/L

2012. jan. 2. 15:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18:19-es vagyok, nekem az ideális élet:

Messze távol mindenféle modern "civilizációtól" egy hely ahol faházban lakok a kedvesemmel magam termelem meg a mindennapi szükségleteket, elszigetelve mindentől lemegyek a forrásvízért a... xy hegy aljához, és ott élek a kedvesemmel semmi számítógép semmi facebook, semmi TV, és akkor így éldegélek, ez a terv 30 év felett (20/F vagyok)

2012. jan. 2. 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Ez alapján ítélgetni ugyanolyan felszínes, mintha azt mondtad volna, hogy csak az érdekel, akinek ezek vannak. Az érintőképernyős telefon puszta léte nem azt jelenti, hogy az illető rá van nőve, ergo köcsög. Nem szeretem az ilyen direkt begyöpösödő embereket, hogy csak azért ne használjunk valamit mert új, vagy mert mások is használják... Képzeld, nekem is érintőképernyős a telefonom (valami gagyibb fajta, az volt olcsó), és azért, mert az operációs rendszeres felépítése miatt egy csomó hasznos (itt a kulcs) progit rá tudok rakni, például molekulatömegszámoló, periódusos rendszer, képletgyűjtemény, játék, amivel ellehetek unalmas perceimben, stb. Bocs, hogy nem vagyok sznob, és nem fosztom meg magam a jobb lehetőségektől csak azért, hogy ezt elmondhassam magamról. A kulcs a hasznosság, és ez így hasznos. A márpedignokiámvan meg nem hasznos.
2012. jan. 2. 18:27
 23/28 A kérdező kommentje:
De mar megint kforgatjatok a szavaimat. Lenyegtelen, mar vartam, mikor erünk el oda, hogy tulajdonkeppen a kerdezö a barom, mert feltett egy kerdest. Köszönöm az ertelemes valaszokat!
2012. jan. 2. 19:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha okot adsz rá, ne csodálkozz...
2012. jan. 2. 20:05
 25/28 anonim válasza:
Iphone 4-em van és leginkább kockulok meg netezek rajta és csak azért kellett mert így nem kellett psp-re is kiadnom. Amúgy Modern Combat 3-ban online multiba iPhone-on az országból az 1. Vagyok a világon meg 74. Cydie a nevem ha v.ki meg akar jelölni ismerősnek mc-be.
2012. jan. 9. 22:34
 26/28 anonim ***** válasza:

22:34

Neked is van életed...

2012. jan. 10. 13:09
 27/28 Moha- válasza:

Edesapam 48 eves, termeszetkedvelo, jo humoru es mar mar tulsagosan is jo szivu, kitarulkozo ember, aki nagyon tud szeretni.

Sohasem iszik es mar nem is dohanyzik.

Huszonhet evig elt boldog hazassagban, jelenleg parjat keresi.

Utobbi ket sikertelen probalkozasabol kiindulva csak akkor adom meg a szamat, ha:

-rendezett anyagi korulmenyeid vannak

-sajat tulajdonu ingatlannal rendelkezel

-van rendszeres jovedelmed

-karos szenvedelyektol mentes vagy

Irj privit batrAn

2012. jan. 14. 02:38
 28/28 Moha- válasza:

(utolso kommentelo)

... Ja, es ezt a kadban fekve a teljesen kihult 20 fokos vizben ipoddal irtam Neked.

2012. jan. 14. 02:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!