Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?
Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?
21/L
18:19-es vagyok, nekem az ideális élet:
Messze távol mindenféle modern "civilizációtól" egy hely ahol faházban lakok a kedvesemmel magam termelem meg a mindennapi szükségleteket, elszigetelve mindentől lemegyek a forrásvízért a... xy hegy aljához, és ott élek a kedvesemmel semmi számítógép semmi facebook, semmi TV, és akkor így éldegélek, ez a terv 30 év felett (20/F vagyok)
Edesapam 48 eves, termeszetkedvelo, jo humoru es mar mar tulsagosan is jo szivu, kitarulkozo ember, aki nagyon tud szeretni.
Sohasem iszik es mar nem is dohanyzik.
Huszonhet evig elt boldog hazassagban, jelenleg parjat keresi.
Utobbi ket sikertelen probalkozasabol kiindulva csak akkor adom meg a szamat, ha:
-rendezett anyagi korulmenyeid vannak
-sajat tulajdonu ingatlannal rendelkezel
-van rendszeres jovedelmed
-karos szenvedelyektol mentes vagy
Irj privit batrAn
(utolso kommentelo)
... Ja, es ezt a kadban fekve a teljesen kihult 20 fokos vizben ipoddal irtam Neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!