Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak meg olyan sracok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?

Figyelt kérdés

Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?

21/L

2012. jan. 2. 15:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nekem is csak egy szimpla nokiám van xDD tök jó am :D napi 5x leesik, ezért nem is kell leginkább semmilyen másik telo, m azok nem hiszem h bírnák :S :D
2012. jan. 2. 16:16
 12/28 anonim ***** válasza:
én is jobban szeretem a sima egyszerü telefonokat igaz hogy most van 1 nokia c5 de csak azért mert a másik bekrepált és ezt kaptam amúgy biztos nem venném érintőset mondjuk én ezt is csak telefonálásra használom többi funkciója nem nagyon érdekel :)
2012. jan. 2. 16:20
 13/28 anonim ***** válasza:

LG optimus black-em van de nem villogok vele:)

ÉS mi a gond ezzel?Szeretem ezt a telefont és kész:D

Nemértem,ha van,megtehetem hogy legyen,ezzel mi baj van?

2012. jan. 2. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem ezzel van a baja, már leírta kommentben rendesen. Azzal van a baj, hogy sokan már a telojukkal élnek csak, természetesen fécsebúkkal szimbiózisba. Aztán majd 50-60 évesen sír a szájuk, amikor a fiatalkori emlékeik bebaszások és egy telefon képernyője lesz. :)
2012. jan. 2. 16:25
 15/28 anonim ***** válasza:

Az utóbbi kommentelőnek nagyon tetszik a véleménye :D

Egyébként nekem sincs, és nem is vágyom rá. Nem volt még szükségem simitelefonra, a telefonom szinte csak telefonálásra használom, na jó még pár dologra.

2012. jan. 2. 16:29
 16/28 A kérdező kommentje:

Igen, az utolso kommentelönek igaza van. :)

Ja, es ne akadjatok fent a nokian, barmit irhattam volna, a lenyeg, hogy egy sima, hivasra, sms irasra hasznalhato telefon.

2012. jan. 2. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:

nekem nokia 2680-asom van, ütött-kopott, nagyon nem érdekelnek a telefonok.de nem gondolnám h emiatt szimpatikusnak kéne lennem egy csajnál is...

lehet h valakinek érintőképernyős, hiperszuper okos telefonja van, de nem divatbu.zi, és komoly belső értékei vannak.

2012. jan. 2. 17:01
 18/28 anonim ***** válasza:

Am meg jahh telefon alapján elég bunkosag megítélni valakit kedves kérdező... Mindenki olyan telot vesz amilyet akar vagy amire pénze van, ne ez alapján ítélje meg a csaj a fiút...

Akkor akinek autója van az is k.csog vagy mi?

2012. jan. 2. 17:05
 19/28 .Daniel. ***** válasza:
Nekem telóm sincs.:)
2012. jan. 2. 17:40
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem nincs elvből, nekem jó a Nokia N82 elégedett vagyok vele, jó darabig nem is lesz érintőképernyősöm, majd a két generációval későbbi Blackberry esélyes....
2012. jan. 2. 18:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!