Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?
Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?
21/L
LG optimus black-em van de nem villogok vele:)
ÉS mi a gond ezzel?Szeretem ezt a telefont és kész:D
Nemértem,ha van,megtehetem hogy legyen,ezzel mi baj van?
Az utóbbi kommentelőnek nagyon tetszik a véleménye :D
Egyébként nekem sincs, és nem is vágyom rá. Nem volt még szükségem simitelefonra, a telefonom szinte csak telefonálásra használom, na jó még pár dologra.
Igen, az utolso kommentelönek igaza van. :)
Ja, es ne akadjatok fent a nokian, barmit irhattam volna, a lenyeg, hogy egy sima, hivasra, sms irasra hasznalhato telefon.
nekem nokia 2680-asom van, ütött-kopott, nagyon nem érdekelnek a telefonok.de nem gondolnám h emiatt szimpatikusnak kéne lennem egy csajnál is...
lehet h valakinek érintőképernyős, hiperszuper okos telefonja van, de nem divatbu.zi, és komoly belső értékei vannak.
Am meg jahh telefon alapján elég bunkosag megítélni valakit kedves kérdező... Mindenki olyan telot vesz amilyet akar vagy amire pénze van, ne ez alapján ítélje meg a csaj a fiút...
Akkor akinek autója van az is k.csog vagy mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!