Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak meg olyan sracok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?

Figyelt kérdés

Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?

21/L

2012. jan. 2. 15:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
nekem egy samsung p300-am van évek óta, semmi pénzért nem cserélném, vagyis de a szívem vágya egy p310, de ehhez a p300-hoz is alig tudtam hozzájutni, a másik meg még ritkább.
2012. jan. 2. 15:53
 2/28 anonim válasza:
igen, ilyen az apám 40 éves
2012. jan. 2. 15:53
 3/28 anonim ***** válasza:
Nekem úgy van érintőképernyős, hogy kaptam, de mivel rossz a töltője, a régi Nokiámat használom.
2012. jan. 2. 15:54
 4/28 anonim ***** válasza:

Én sima Nokiat használok, mert jobban szeretem - ha fotózni akarok, van fényképezőgép, ha netezni, akkor meg számítógép. Egyébként meg ha valami drága telóm lenne, félteném, hogy ellopják, elhagyom stb, így még azt sem.

23/F

2012. jan. 2. 15:58
 5/28 anonim ***** válasza:

Most komolyan azért kedvelsz valakit jobban, mert nincs modern cucca? Jobban hangzott volna ha inkább azt mondod, hogy jobban szereted azon fiúkat akik nem divatmajmok, és nem az iPadja a legnagyobb érték a gyerekben, hanem mondjuk az esze vagy a humora. :)

Vannak egyébként...

2012. jan. 2. 15:58
 6/28 anonim ***** válasza:
Megkereshetem a régi 3110-esemet... Bár akkoriban az volt a modern.
2012. jan. 2. 16:00
 7/28 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 3410-esem otthonra, mert két hétig bírja egy feltöltéssel még így 7 évesen is. Mellette van egy T-Mobile Pulse Mini (Huawei U8110)Androidos okostelefon, hogy, ha nem vagyok otthon, akkor is tudjak netezni.

22F

2012. jan. 2. 16:01
 8/28 anonim ***** válasza:
nem vagyok híve az okostelefonoknak, de lassan én is veszek egyet...
2012. jan. 2. 16:01
 9/28 A kérdező kommentje:
5-nek: Kb azt akartam irni, amit te. :) Nem azert kedvelek jobban valakit, mert nincs modern cucca, hanem mert mas dolgokat tart fontosnak. Ha valakinek a munkahoz kell, vagy akarmi, akkor megertem, de csak divatbol, csak azert mert manapsag minden 2. ember nem lat semmi az elötte levö batar nagy tabla miatt... -.-
2012. jan. 2. 16:07
 10/28 anonim ***** válasza:

Mar bocs valaki meg a nokiat utalja, ennyi erővel te ugyan olyan vagy mint aki az iPhoneon kivul mást semmibe néz... Van sokféle teli a nokian kivul is...

Jahh és ezt úgy mondom h szeretem a nokiakat...

2012. jan. 2. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!