Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg olyan sracok, akiknek elvböl nincs erintöskepernyös telefonja, iPodja, iPadja, meg mindenfele hiperszupermegagiga kütyüje?
Valamiert jobban kedvelem az olyan sracokat, akiknek egy szimpla nokiajuk van vagy ilyesmi. Vannak meg ilyenek? Vagy manapsag mar senki nem tud meglenni a modern cuccok nelkül?
21/L
Én sima Nokiat használok, mert jobban szeretem - ha fotózni akarok, van fényképezőgép, ha netezni, akkor meg számítógép. Egyébként meg ha valami drága telóm lenne, félteném, hogy ellopják, elhagyom stb, így még azt sem.
23/F
Most komolyan azért kedvelsz valakit jobban, mert nincs modern cucca? Jobban hangzott volna ha inkább azt mondod, hogy jobban szereted azon fiúkat akik nem divatmajmok, és nem az iPadja a legnagyobb érték a gyerekben, hanem mondjuk az esze vagy a humora. :)
Vannak egyébként...
Nekem van egy 3410-esem otthonra, mert két hétig bírja egy feltöltéssel még így 7 évesen is. Mellette van egy T-Mobile Pulse Mini (Huawei U8110)Androidos okostelefon, hogy, ha nem vagyok otthon, akkor is tudjak netezni.
22F
Mar bocs valaki meg a nokiat utalja, ennyi erővel te ugyan olyan vagy mint aki az iPhoneon kivul mást semmibe néz... Van sokféle teli a nokian kivul is...
Jahh és ezt úgy mondom h szeretem a nokiakat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!