Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dezerter kérdése:
Mekkora az esélye hogy teherbe esik?
Figyelt kérdés
A mostani szilveszteri bulin megismerkedtem egy lánnyal, és este lefeküdtünk egymással, de mivel nem volt nálam gumi(elfelejtettem vinni), ezért a nélkül csináltuk.
Miután végeztünk megkérdeztem hogy utoljára mikor jött meg neki, és azt mondta, hogy December 12, csak azt nem kérdeztem meg, hogy akkor múlt el, vagy akkor kezdődött.
Szerintetek terhes lett? Ja és nem mentem el benne.
2012. jan. 2. 14:41
1/11 anonim válasza:
Ismered? mert ha nem akkor mindegy, úgyis részeg volt!
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, ismerem. De nagyon nagy az esélye, vagy nem annyira?
2012. jan. 2. 14:43
4/11 anonim válasza:
Mikor tanuljátok már meg kedves megszakítással szexelők, hogy bizony a férfiak előváladéka is tartalmazhat spermiumokat!!! Vagy terhes lesz, vagy nem, ez a két lehetőség van. Imádkozz, és szoríts, ha nem akarsz apa lenni.
5/11 anonim válasza:
Az esélye pedig 0 és 1 közötti zárt intervallum, vagy ha úgy tetszik egyketted.
6/11 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy akkor jött meg, vagy akkor múlt el. Nem lehet olyan hű de pontosan kiszámolni, hogy mikor van peteérés. Egyébként ha már a gumit hanyagoltátok legalább eseményutánit vehetett volna be a biztonság kedvéért. Ha nem mentél el benne, akkor azért sokkal kisebb az esély a terhességre, de távolról sem kizárt. Nem tudnék pontos százalékot mondani, hogy mekkora lehet az esély. De ha ma elrohan a csaj eseményutániért még használhat.
7/11 anonim válasza:
Ha nem akartok gyereket (ami szerintem nyilvánvaló) akkor minden védekezés nélküli aktus egy esély a teherbeeséshez, függetlenül attól, hogy a ciklus melyik pontján van az illető "hölgy" (aki gondolom, megvan vagy 15 éves, és vélhetően nem volt józan az adott időpontban).
8/11 anonim válasza:
100 nőből 35 esik teherbe így évente.
Ráadásul ha dec 12-én jött meg neki, akkor 31-én a 19. napon tartott a ciklusa, ami könnyen lehet a termékeny időszak...
Még vehet esemény utánit, bár elég kicsi a valószínűsége, hogy az hasson, ha már megtörtént a megtermékenyülés, akkor nem tud az se mit tenni.
10/11 anonim válasza:
Ha már megtörtént a megtermékenyülés, de még nem ágyazódott be, akkor azért még hatásos lehet. Alkalmazási idejétől függően befolyásolja a tüszőrepedést, akadályozza a fogamzást, illetve a beágyazódást. Ha 72 órán belül beszedi, a beágyazódást még megakadályozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!