Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe esés esélye? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe esés esélye? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok..mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha előbb orálisan kielégítettem a barátom majd utána ő engem...van e esély így teherbe esni? a másik hogy ha az újjá került véletlen mondjuk a g*ci és letörölte utána ennek van e esély

egy lány..

2010. nov. 20. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szájtól nem lehet teherbe esni és attól, hogy az ő ujj olyan, amit le is törölt, te biztosan nem leszel terhesen.
2010. nov. 20. 23:12
 2/13 A kérdező kommentje:
* na bocs csak kicsit ideges vagyok...újbol foglamazom..orális kielégítés után smároltunk majd úgy újjazot+nyalt ki...és a újjáról letörölte majd később megujjazot
2010. nov. 20. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Kérlek, járj be 2 szex között biológia órára!
2010. nov. 20. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, így sem, viszont máskor mosson kezet, nem lesz baj most, de akkor nem aggódnál és azért biztosabb is.
2010. nov. 20. 23:20
 5/13 A kérdező kommentje:
és akkor van esély hogy ha orálisan kielégítettem majd smároltunk és utánna nyalt ki? remélem akkor se : S bocsi csak most kicsit ideges vagyok : S
2010. nov. 20. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj a szopásnál, közben nem tudsz ilyen hülyeségeket írni vagy mondani.
2010. nov. 20. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, nincs esély.
2010. nov. 21. 00:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Olyat már hallottam, hogy valaki az örömnedvektől esett teherbe, de hogy így teljesen közvetett módon. Hát eléggé furcsállanám, de szerintem a sperma nem is éli túl ezt a nagy vándorlást... Mondván, mikor közvetlen úton hatol át már abba is elég nagy százaléka elpusztul. Nem hogy így.
2010. nov. 21. 00:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyenes úton van esély csak. Azt tudod melyik, a nemi szervek találkoznak és élveznek egymásba. És még ekkor sem biztos, hogy elsőre, de akkor már az esély több.

2010. nov. 21. 01:07
 10/13 anonim ***** válasza:
a spermium 5 napig is képes életben lenni a hüvelyben, a nyálban is életben tud maradni egy darabig, viszont gondolom te lenyelted a cuccot, vagy legalábbis nem köpted át a szájába, és mielőtt ő kielégített, gondolom ő is nyelt párszor. Szóval az esélye annak, hogy teherbe ess 0%
2010. nov. 21. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!