Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mennyi az esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek?

Figyelt kérdés

Két hete vettem be esemény utáni tablettát, mert a barátommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, amit nem vettük észre. A ma reggeli (délelőtt 10óra) együttlétünk során ismét megtörtént a baleset. Holnap terveztem feliratni az esemény utáni tabit, de délután 1-2 körül arra lettem figyelmes, hogy vérzek és megjött a mensesem. Ilyenkor mi zajlik ? Ígyis teherbe eshetek ? Fel kell iratnom valyon a tablettát holnap ? Mert mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2011. máj. 22. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg nem úgy, hogy két hete is bevetted. Eszedbe ne jusson! 22/L
2011. máj. 22. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha mész orvoshoz, akkor majd ő megmondja. Ő jobban tudja, mint itt bármelyikőnk.

Szerintem írass fel fogamzásgátlót, mert annak nem lesz jó vége, ha 2 hetente esemény utánit veszel be. :/

2011. máj. 22. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem örülnék, ha felírná holnap mégegyszer. Csak kiváncsi vagyok mennyi az esélye a teherbeesésnek.
2011. máj. 22. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Kevés. Imádkozzál, és ne vegyél be esemény utánit.
2011. máj. 22. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Kettő-három, VÉDEKEZZ!
2011. máj. 22. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Védekezett, te nagyokos. :/

Az más kérdés, hogy nem jól, de nem volt felelőtlen (mint sokan mások...)és önhibáján kívül történt a "baleset".

2011. máj. 22. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne vegyél be több 72órás tabit!!!Állítólag félévente vagy évente 1x szabad,mert annyira nagy a hormon tartalma.Jobb ha fogamzásgátlót szedsz,vagy jobban figyeltek a gumira,esetleg hüvelytabi.

Amúgy így,h megjött,már nem lehetsz terhes.Vagyis nagyon pci a valószínűsége.

2011. máj. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!