Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek?
Két hete vettem be esemény utáni tablettát, mert a barátommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, amit nem vettük észre. A ma reggeli (délelőtt 10óra) együttlétünk során ismét megtörtént a baleset. Holnap terveztem feliratni az esemény utáni tabit, de délután 1-2 körül arra lettem figyelmes, hogy vérzek és megjött a mensesem. Ilyenkor mi zajlik ? Ígyis teherbe eshetek ? Fel kell iratnom valyon a tablettát holnap ? Mert mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz
Előre köszönöm a normális válaszokat!
Ha mész orvoshoz, akkor majd ő megmondja. Ő jobban tudja, mint itt bármelyikőnk.
Szerintem írass fel fogamzásgátlót, mert annak nem lesz jó vége, ha 2 hetente esemény utánit veszel be. :/
Védekezett, te nagyokos. :/
Az más kérdés, hogy nem jól, de nem volt felelőtlen (mint sokan mások...)és önhibáján kívül történt a "baleset".
Ne vegyél be több 72órás tabit!!!Állítólag félévente vagy évente 1x szabad,mert annyira nagy a hormon tartalma.Jobb ha fogamzásgátlót szedsz,vagy jobban figyeltek a gumira,esetleg hüvelytabi.
Amúgy így,h megjött,már nem lehetsz terhes.Vagyis nagyon pci a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!