Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a lány?
Figyelt kérdés
A neten találtam ezt a fotót szerintem egész jól néz ki. Nektek mi a véleményetek?2012. jan. 2. 13:48
11/16 anonim válasza:
Az én véleményem a szeme kimondottan szép!Az arca patanásos de ez átmeneti majd letisztul.Kicsit husi a csaj de van aki erre bukik.
12/16 A kérdező kommentje:
gondolom azért nem találod, mert amikor lementettem, akkor átneveztem a képet, és úgy töltöttem fel. De neked nem kell magyarázkodnom... de azért köszi, hogy jobban tudod, hogy ki vagyok
2012. jan. 2. 15:39
13/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de még a felfogásoddal is baj van. Nincs fent a neten ez a kép más néven sem. A Tineye 2000 milliárd kép között nem találta meg. Egyébként is elég értelmetlen lenne leszedni a googleról egy képet, átnevezni a fényképezők által használt "DSC" címkézésre, majd felrakni újra egy képmegosztóra.
14/16 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé gáz kinézet! A csaj arcra átlagos, de tuti h 90 kilós, és ez az arcán is látszik. A ruházata csapnivaló, mint tehénen a gatya. A frizura béna, megjelenés szánalmas. A bőre be van vakolva de tele van pattanásokkal, és ragyával. A mellei is biztos lógnak. Igazi zsírdisznó állapotban van. A mosolya zavart és bizonytalan. Olyan 18-22 körülinek tűnik. Lehetne belőle jó csaj de így nagyon messze van tőle!
15/16 anonim válasza:
Nekem bejön. Kívánatos. Ha mégis ismernéd, írd meg hogy hol találom.
16/16 anonim válasza:
mekkora parasztok vagytok de komolyan........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!