Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes társkeresőn miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresőn miért nem írnak általában vissza a lányok?

Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok csúnya, a képem is előnyös. De más fiúk is panaszkodnak, hogy nem írnak nekik vissza szinte soha. Vagy ennyire nem akarnak idegenekkel ismerkedni? Akkor minek jönnek fel társkeresőre?
2012. jan. 2. 11:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
legalább annyit visszaírhatnának, hogy bocs, de nem jössz be, szállj le rólam.
2012. jan. 2. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
19:33, na, evvel nem értek egyet. Ha valamilyen szintű ismeretség után koccolnak némasággal, az tényleg bunkó dolog. De így ismeretlenül engem jobban elkedvtelenítene, ha 10-ből 10 levélre hallgatás helyett sorra visszaírnának, hogy "nem jössz be", "ronda vagy", "bocs, nem egymást keressük" stb.
2012. jan. 4. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
saját tapasztalataim a mai lányokról (nem csak neten megismertről)mind el van szállva magától akár jó csaj akár nem, azt hiszik ők sz@arták a spanyol viaszt mert puncijuk van... azt hiszik irányíthatják a pasikat vele... volt olyan akit az életben ismertem, ráírtam facén nem egyszer, és ott sem képes válaszolni, telefont sem veszi fel... én azt mondom az ilyen lányok nem érdemelnek tiszteletet, úgy kell bánni velük amit megérdemelnek, bunkón, leoltósan...
2012. júl. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!