Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az 13-16 éves fiúk "szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 13-16 éves fiúk "szeretik a ribancokat"? 13/L

Figyelt kérdés

Sokan azt mondták rám hogy ribanc vagyok,"elismerem",de ilyen vagyok nem tudok és talán nem is nagyon akarok ezen változtatni.

A ribancságomból lehetnek gondjaim,hogy nem jövök be emiatt a fiúknak?(Eddig az ellenkezőjét tapasztalom,de sokan mondják hogy később rossz lesz.)

Pl. amiket csinálok:engedem hogy fogdossanak (hiszen jól esik),puszilgathatnak (hiszen ez kedves szerintem),engedem hogy intim helyeken simogassanak persze ruhába (mert jól esik ez is) és szívesen "kínálom magam" ilyen dolgokra,pl odamegyek beleülök az ölébe és akkor persze elkezdenek intim helyeken simogatni./mindent ruhában legtöbbször,sőt majdnem mindig és lejjebb nem öltözök/

Szerintetek ebből lehet olyan gondom hogy nem foglalkoznak majd velem a fiúk? :$

Köszönöm előre is a válaszokat :)!

2012. jan. 1. 21:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Én nem érzem azt hogy mindenki engem akar,vannak 4-en ennyi,de a lányok mondják hogy ribanc vagyok.

(a legtöbbnek bejön valamelyik fiú a 4ből,de szerintem nem ez a legnyomósabb indok)

2012. jan. 1. 22:15
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
meg gyerekek vagytok es fogalmatok nincs az eletrol...most meg erdekled a fiukat mert ok is serdulnek, a lanyoknal nem nagyon van fontosabb dolog az eletukben, talan 10 ev mulva is, de nem jobban, mint egy gyors numerat...most ugyan nem teszel tobbet az "incselkedesnel", de ha igy folytatod, nem sok ido kell hozza es vilag k***aja lehetsz...szerinted hany pasi akarna majd a gyerekei anyjanak egy lanyt, aki ilyen eletet el? En elgondolkoznek ezen a helyedben..
2012. jan. 1. 22:18
 13/27 anonim ***** válasza:
15%

Szeretik, én is szeretem őket, tisztelem az ilyen lányokat mert nem kell semmit tenni értük, és kedvesek, nyiltan vállalják amit gondolnak, bárcsak midnen lány iylen lenne:)

Nagyon jól csinálod, a többi lány csak irigy rád aki leszól mert rondábbak nálad meg gyávák és nem mernek pasizni.

Büszke vagyok rád.

21f

2012. jan. 1. 22:18
 14/27 A kérdező kommentje:

Mást nem csinálnék velük,ruhában simi szerintem belefér.

Ennyire nem? :O

Köszönöm a válaszokat,elfogok rajtuk gondolkozni ha sokan mondják akkor biztos van is benne valami :).

2012. jan. 1. 22:20
 15/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem,egyszer élünk,élvezzük ki az életet,és az ilyen jó dolgokat,nem de?
2012. jan. 1. 22:21
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

Kiscsaj,ez így nem jó..13 éves vagy.-.-

És igen a fiúk szeretik a ribancokat..az idióták.

NORMÁLIS fiút így nem fogsz találni.Tényleg gondolkozz el,hogy miket csinálsz...főleg még,hogy mennyi idős vagy.:S

Meg fogod bánni,meg majd azért lefekszel valakivel nemsokára,mert helyes?

Na nee..legtöbb ember szerintem leköpne majd.

2012. jan. 1. 23:46
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem fekszek le senkivel,simogatásról van szó.Ruhában..
2012. jan. 1. 23:49
 18/27 Lifeishard ***** válasza:

Mindig simogatással kezdődik.

Szerintem ez fake kérdés, egy csalódott pasi vagy srác írja, de ha tényleg nem, akkor a válaszom:

1.: A legtöbb férfi szereti a rib@ncokat, az idősebbek is. Jól megdugni, majd kivágni, főleg ezt szeretik.

2.: Lehetnek gondjaid a "ribancságból". Nem 13 évesen, nem 26 évesen, lehet, még 39 évesen sem. De később tuti, bár az is igaz, minek foglalkoznál azzal most. És nem az lesz a legrosszabb, hogy nem foglalkoznak Veled a fiúk (vagy nem úgy, ahogy szeretnéd)...

2012. jan. 2. 00:34
 19/27 Solarian ***** válasza:
Én ki nem állhatom az olyan csajokat akik egyszerre több srácnak riszálják a seggüket. Akár 13(bár nem szeretem a fiatalabb csajokat, főleg az ennyivel fiatalabbakat nem) akár korombeli 17. Én nem bolondítok több lányt egyszerre ezért elvárom, hogy ne üldögéljen másik 3 fiú ölében, és ne hagyja hogy másik 3 tapizza. 17f
2012. jan. 2. 00:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Figyuz a fiúk ennek azért örülnek mert a farkuk olyankor ordít nekik hogy csináld... Én személyszerint utálom és megvetem a magadfajtát de néha én is engedek de legtöbbször megbirom állni. ÉS hidd el egy darbig jó de ismerek olyat amien te vagy és majd mikor egy bizonyos korba lépsz senkinek se kellesz majd...egy valamire adó fiú nem áll le ilyenekkel 13/F!!
2012. jan. 3. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!