Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 13-16 éves fiúk "szeretik a ribancokat"? 13/L
Sokan azt mondták rám hogy ribanc vagyok,"elismerem",de ilyen vagyok nem tudok és talán nem is nagyon akarok ezen változtatni.
A ribancságomból lehetnek gondjaim,hogy nem jövök be emiatt a fiúknak?(Eddig az ellenkezőjét tapasztalom,de sokan mondják hogy később rossz lesz.)
Pl. amiket csinálok:engedem hogy fogdossanak (hiszen jól esik),puszilgathatnak (hiszen ez kedves szerintem),engedem hogy intim helyeken simogassanak persze ruhába (mert jól esik ez is) és szívesen "kínálom magam" ilyen dolgokra,pl odamegyek beleülök az ölébe és akkor persze elkezdenek intim helyeken simogatni./mindent ruhában legtöbbször,sőt majdnem mindig és lejjebb nem öltözök/
Szerintetek ebből lehet olyan gondom hogy nem foglalkoznak majd velem a fiúk? :$
Köszönöm előre is a válaszokat :)!
Én nem érzem azt hogy mindenki engem akar,vannak 4-en ennyi,de a lányok mondják hogy ribanc vagyok.
(a legtöbbnek bejön valamelyik fiú a 4ből,de szerintem nem ez a legnyomósabb indok)
Szeretik, én is szeretem őket, tisztelem az ilyen lányokat mert nem kell semmit tenni értük, és kedvesek, nyiltan vállalják amit gondolnak, bárcsak midnen lány iylen lenne:)
Nagyon jól csinálod, a többi lány csak irigy rád aki leszól mert rondábbak nálad meg gyávák és nem mernek pasizni.
Büszke vagyok rád.
21f
Mást nem csinálnék velük,ruhában simi szerintem belefér.
Ennyire nem? :O
Köszönöm a válaszokat,elfogok rajtuk gondolkozni ha sokan mondják akkor biztos van is benne valami :).
Kiscsaj,ez így nem jó..13 éves vagy.-.-
És igen a fiúk szeretik a ribancokat..az idióták.
NORMÁLIS fiút így nem fogsz találni.Tényleg gondolkozz el,hogy miket csinálsz...főleg még,hogy mennyi idős vagy.:S
Meg fogod bánni,meg majd azért lefekszel valakivel nemsokára,mert helyes?
Na nee..legtöbb ember szerintem leköpne majd.
Mindig simogatással kezdődik.
Szerintem ez fake kérdés, egy csalódott pasi vagy srác írja, de ha tényleg nem, akkor a válaszom:
1.: A legtöbb férfi szereti a rib@ncokat, az idősebbek is. Jól megdugni, majd kivágni, főleg ezt szeretik.
2.: Lehetnek gondjaid a "ribancságból". Nem 13 évesen, nem 26 évesen, lehet, még 39 évesen sem. De később tuti, bár az is igaz, minek foglalkoznál azzal most. És nem az lesz a legrosszabb, hogy nem foglalkoznak Veled a fiúk (vagy nem úgy, ahogy szeretnéd)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!