Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 13-16 éves fiúk "szeretik a ribancokat"? 13/L
Sokan azt mondták rám hogy ribanc vagyok,"elismerem",de ilyen vagyok nem tudok és talán nem is nagyon akarok ezen változtatni.
A ribancságomból lehetnek gondjaim,hogy nem jövök be emiatt a fiúknak?(Eddig az ellenkezőjét tapasztalom,de sokan mondják hogy később rossz lesz.)
Pl. amiket csinálok:engedem hogy fogdossanak (hiszen jól esik),puszilgathatnak (hiszen ez kedves szerintem),engedem hogy intim helyeken simogassanak persze ruhába (mert jól esik ez is) és szívesen "kínálom magam" ilyen dolgokra,pl odamegyek beleülök az ölébe és akkor persze elkezdenek intim helyeken simogatni./mindent ruhában legtöbbször,sőt majdnem mindig és lejjebb nem öltözök/
Szerintetek ebből lehet olyan gondom hogy nem foglalkoznak majd velem a fiúk? :$
Köszönöm előre is a válaszokat :)!
13 évesen már ribanc vagy és el is ismered...
Hát gratulálok.
Neked se lesz értelmes párkapcsolatod. Egy patronos lány leszel. (de ne így legyen)
Azért kérdezem mert mindenki azt mondja hogy lefognak nézni,de én ezt nem tapasztalom..épp az ellenkezőjét.Mindig figyelnek hogy mit szeretnék,udvariasak és én úgy látom hogy "megbecsülik" hogy van valaki aki engedi nekik.
És lehet hogy abból gondoltad ezt (utolsó) hogy nem írtam hogy nem mindig szoktam,nem vagyok kirakat vagy hogy írjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!