Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiú nem tudja elfogadni, hogy szeretik?
Idegesíti,ha jókat mondanak neki.Megmondtam neki,hogy még ha idegesíti is,tudom,hogy nőtt az önbizalma.Erre azt válaszolta,hogy haha nem tudsz te semmit az én önbizalmamról...
Pedig egyszerűen nem hiszi el magáról,hogy szerethető,hiszen kényelmetlen neki ezt hallani.
jártok? -mert ha igen akk már az egy bizonyíték
ha nem akkor smárold le...ez is bizonyíték :D
Én is ilyen fiú vagyok. És az első válaszoló nagyobb okosságot mondd, mint azt te el tudnád képzelni. Én ölni tudtam volna azért ha a barátnőm csak egyszer lekap és csak egyszer képes arra, hogy "kézenfogva vezessen végig" egy csókon, mintha egy tudatlan kisfiúnak mutatná a tanítónéni. Ez nem valami fétis, ne értsd félre xD Hanem egy hatalmas erőlöket. Csak nálunk nem volt ilyen... 2 hónappal később szakítottunk... Nagyon kívánom hogy titeket ne ez a sors várjon!!!
16/F
Jó de most már fél év telt el,amikor ezt mondta,és én meg nem tudtam magam kontrollálni,hgoy fél év alatt egyszer sem bántottam meg,tűrtem,és erre lehülyéz,mert jókat mondok neki.Én meg mmegmondtam,hogy nőtt az önbizalma,és ez is volt az egyik célom(azon felül,hogy tényleg szeretem!).
Erre befejezte a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!