Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félénk a fiú?
Figyelt kérdés
Vab egy fiú, aki tetszik szeptember óta, én is tetszem neki. Folyton a közelemben van, de tényleg mindíg, a barátnőimmel is haverkodik és így is a közelemben van, sokat szemezünk,sokszor azt veszem észre hogy néz. Sokszor beszélünk is, de sose néz a szemembe ha beszélünk. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem lép? Mivel tudnám bátorítani? Mit tegyek ilyenkor? Segítsetek! Köszi 15/L2012. jan. 1. 19:38
11/16 A kérdező kommentje:
Köszzönöm szépen :) ha rámosolygok akkor vagy lefelé néz vagy pedig látszik rajta hogy gondolkodik valamin és össze van zavarodva ilyenkor
2012. jan. 1. 20:33
13/16 anonim válasza:
én 15 évesen egy kocka-pö.cs voltam, kb ő is ilyen lehet:D
f18
14/16 A kérdező kommentje:
Sokszor beszéltünk már, de nem mondanám kockának :)
2012. jan. 2. 09:02
15/16 anonim válasza:
Miről beszélgettek, amikor szóba elegyedtek?
Valamit idézhetnél, hogy miket mond, vagy szitukat.
Nem tudom így elképzelni, hogy hogyan viszonyul hozzád.
Valamit még mesélj róla. Esetleg privátba, ha nem akarod mindenkinek kiteregetni.
16/16 A kérdező kommentje:
utolsó küldtem privátot :D
2012. jan. 3. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!