Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék sikeres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnám elérni hogy sikeres legyek a lányoknál. Pl buliba lazán odamenjek hozzá és mondjuk felkérjem táncolni, vagy csak simán beszélgessek vele és figyeljen is rám?

Eddig nemigen csajozgattam, de kezdem egyre jobban úgy érezni hogy itt az ideje. Manapság a lányoknak milyen fajta fiú jön be? Abszolút átlagos kinézetű vagyok, 184 cm magas, 84 kg, (nemrég kezdtem el gyúrni), kék szem, fekete rövid haj.(18/F) Ha esetleg van lány aki szívesen beszélgetne erről a témáról vagy akár másról az keresehet privátba. Vagy ha véleményt akartok mondani rólam akkor nyugodtan kérjetek képet, de csak privátba küldöm.

Köszönöm előre is.

2012. jan. 1. 17:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Udvariasság és a kedvesség oké, deúgyérzem sok mai lány nemigazán becsüli meg az ilyen fiúkat.
2012. jan. 3. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
És te ezeknél a lányoknál szeretnél népszerű lenni?
2012. jan. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!