Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál mi számít ha nem a külső?
Nagyon tetszik nekem egy lány. Kedves velem, normális de ő soha nem keres, én meg gyakran keresem a társaságát.
Olyan érzésem van hogy nem tekint rám férfiként. :(
Nem tartom magam csúnyának.
Pár hete egy bulin 2 csaj rázta magát előttem,nyomultak rendesen ,[nem viccelek]de én akkor is Őrá gondoltam, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből de nem is akarom mert még egy ilyen lánnyal nem fogok találkozni soha!
Nagyon rossz hogy aki nekem tetszik azt hidegen hagyom. Hogy kelthetnék vonzalmat?
gondolom a ketteske egy kis lúzer lehet!:D
a kérdezőnek:amit írtál az tényleg kevés!
Pár hónapja ismerem a lányt. Először minden jól indult, nagyon jófej volt, bár ekkor még csak fb-n beszélgettünk. Előben részéről már nehézkesen ment a beszélgetés de később már normális volt.
Amikor megismertem akkor közölte hogy nem szeretne kapcsolatot. Érdekes módon pár hétre rá már együtt volt egy fiúval de ez nem tartott sokáig, max 2 hét lehetett.
Mint azt írtam is, én nem tartom magam csúnyának de valamiért mégsem érdeklem őt úgy mint férfit.
Szerintem vedd jelnek ezeket a gesztusokat és kezdeményezz. Ő nem fog, úgy tűnik. A "nem szeretnék kapcsolatot" pedig csak egy duma, amivel udvarlásra tervezett késztetni téged.
Mindent bele, vesztenivalód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!