Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz ilyen pasit?
van egy ismerősöm, aki nagyon jó pasi... jól néz ki, magas, sportol, vicces, (16 éves) stb, és hát sokat csajozik... minden csajt megbámul, véleményt mond. És egyszer egy csaj felkínálta magát neki, és hát ezért le is feküdt vele, pedig ez a pasi még szűz volt akkor.. szóval az ilyen pasik tudnak igazán szerelmesek lenni? tényleg lehet nekik egy olyan csaj, aki sokat jelent nekik, és ezért nem tudják hogyan közelítsék meg? ők is beijedhetnek? ráadásul osztálytársak..
szóval ismersz olyan pasit, aki ilyen nagy "lányszédítő", de volt már tényleg szerelmes, ahogy leírtam? vagy hasonló?
# 9
Barátnőm volt barátja még 30 évesen is így viselkedik. Ha meg véletlenül nem csüngg rá senki, akkor addig próbálkozik, amíg nem jön össze valami. Volt már kapcsolata 14 évestől a 45 évesig mindenkivel. Mondjuk én csak jót mulatok rajta :)
Manapság megbízható fiú kb annyira ritka mint a fehér holló. De ugyancsak hasonlóan ritkák a hűséges lányok is. Elku***lt ez a világ nagyon csúnyán szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!