Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismersz ilyen pasit?

Figyelt kérdés

van egy ismerősöm, aki nagyon jó pasi... jól néz ki, magas, sportol, vicces, (16 éves) stb, és hát sokat csajozik... minden csajt megbámul, véleményt mond. És egyszer egy csaj felkínálta magát neki, és hát ezért le is feküdt vele, pedig ez a pasi még szűz volt akkor.. szóval az ilyen pasik tudnak igazán szerelmesek lenni? tényleg lehet nekik egy olyan csaj, aki sokat jelent nekik, és ezért nem tudják hogyan közelítsék meg? ők is beijedhetnek? ráadásul osztálytársak..

szóval ismersz olyan pasit, aki ilyen nagy "lányszédítő", de volt már tényleg szerelmes, ahogy leírtam? vagy hasonló?

2012. jan. 1. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudnak, főleg nem ilyen korban. Jöjj össze egyel, és meglátod. Az ilyenekért rajong a csajok 90%-a. Minek kösse le magát egynél, ha övé lehet az összes?
2012. jan. 1. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:

uha uha kérdezőnek tetszik 1 ilyen pasi :D amúgy nem ismerek én se vagyok ilyen

az ilyen ember csak játszik a nőknek az érzéseivel sose változnak meg

2012. jan. 1. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:

jaj énis egy ilyen fiúba vagyok szerelmes már nagyon régóta. De tudom hogy viszont nem reménytelen 2önknek,sőt... csak hát. tudom hogy miket csinálna a hátam mögött meg neki nem lenne olyan nagy dolog meg minden..

Tudja magáról hogy ő mindenkit megkaphat mert nagyon jól néz ki és igaz is.:(

ezért inkább várok egy kicsit...

2012. jan. 1. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez mese, hogy nem tud megváltozni. Azért csinálja, mert megkaphat bárkit. Egy idő után ez unalmas lesz. Ha viszont majd neki kell vadászni, és meg kell dolgoznia a csajért, akkor fordul a kocka. De ezt - bocs csajok, de így van -, akárki nem érheti el. Aki odáig van a srácért, biztos, hogy kirakva találja magát. Úgyhogy nagy romantikát ne reméljetek. Próbálkozni persze lehet.
2012. jan. 1. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet mind a 100 nőbe szerelmes lesz, akit megdug élete során. Azt ajánlom húzz sorszámot.
2012. jan. 1. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Még fiatal a komoly kapcsolathoz szerintem. Bár valóban, akik fiatalon ekkora nőcsábászok később sem fognak változni. Valamint gondolkodj el azon, hogy meg tudnál-e ilyen férfiemberben bízni, aki végigkefélte a fél iskolát!? Ugye hogy nem. :)
2012. jan. 1. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
ma 16:46 -- nem futok utána, ő udvarol nekem, de nem adom be aderekam épp ezért , hanem csak most jól elvagyunk aztán majd ha ugy látom, vagy ugy alakítom akkor lesz majd tovább.
2012. jan. 1. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:
tipikus f.aszfejek..-.- utálom az ilyen pasikat...
2012. jan. 1. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Úgyse fog megváltozni még, ebben a korban. KB 25 évesen is még csak TALÁN. De ha gondolod, jöjjetek össze, és majd megtapasztalod a saját bőrödön, hogy hülyíteni fog. :)

19/F

2012. jan. 1. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

16 éves pasi nincs! A pasik azok 25 év feletti FÉRFIAK!

A 16 éves srác az még kiskorú és még gyerek!

2012. jan. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!