Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz ilyen pasit?
van egy ismerősöm, aki nagyon jó pasi... jól néz ki, magas, sportol, vicces, (16 éves) stb, és hát sokat csajozik... minden csajt megbámul, véleményt mond. És egyszer egy csaj felkínálta magát neki, és hát ezért le is feküdt vele, pedig ez a pasi még szűz volt akkor.. szóval az ilyen pasik tudnak igazán szerelmesek lenni? tényleg lehet nekik egy olyan csaj, aki sokat jelent nekik, és ezért nem tudják hogyan közelítsék meg? ők is beijedhetnek? ráadásul osztálytársak..
szóval ismersz olyan pasit, aki ilyen nagy "lányszédítő", de volt már tényleg szerelmes, ahogy leírtam? vagy hasonló?
uha uha kérdezőnek tetszik 1 ilyen pasi :D amúgy nem ismerek én se vagyok ilyen
az ilyen ember csak játszik a nőknek az érzéseivel sose változnak meg
jaj énis egy ilyen fiúba vagyok szerelmes már nagyon régóta. De tudom hogy viszont nem reménytelen 2önknek,sőt... csak hát. tudom hogy miket csinálna a hátam mögött meg neki nem lenne olyan nagy dolog meg minden..
Tudja magáról hogy ő mindenkit megkaphat mert nagyon jól néz ki és igaz is.:(
ezért inkább várok egy kicsit...
Úgyse fog megváltozni még, ebben a korban. KB 25 évesen is még csak TALÁN. De ha gondolod, jöjjetek össze, és majd megtapasztalod a saját bőrödön, hogy hülyíteni fog. :)
19/F
16 éves pasi nincs! A pasik azok 25 év feletti FÉRFIAK!
A 16 éves srác az még kiskorú és még gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!