Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja van, szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van, szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy fiú az osztályomból állandóan bámul (már-már idegesítő), de még egy árva sző sem szólt hozzám (azon kívül h köszön, bár elég halkan). Az öccse is ugyanoda jár suliba, és egyszer utánam szólt a folyosón, hogy "hé, te vagy ...?(nem akarom ide írni a nevem, részben azért is mert nem tetszik, olyan hülyén hangzik, de ez most nem ide tartozik) értetlenül bólogattam (először az se esett le hogy ki volt az, csak később jöttem rá), aztán szó nélkül továbbment. Azóta is köszönget, a bátyó pedig bámulgat és lájkolgatja a képeimet facebook-on. Nem hiszem hogy tetszek neki, mert szerintem irtó ronda vagyok(arra is gondoltam már, hogy azért néz annyira mert nem bírja felfogni hogy lehet valaki ennyire csúnya, és nem vagyok önbizalom-hiányos csak reálisan látom a dolgokat), meg - nem túlzás - talán még soha életemben nem volt egy köszönéseken túli párbeszédünk. Kb. ennyi.

14/L

2012. jan. 1. 01:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az nem lenne túl jó, ha tetszenék neki mert ő nekem nem igazán. Mint már írtam, éretlen még, ha lenne is ebből "kapcsolat" az szerintem nem tartana tovább egy hétnél. Amúgy köszi Az eddigi válaszokat :)
2012. jan. 1. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!