Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Megint itthon, egyedül szilveszterkor. Mindenki bulizik én meg ülök itt és unatkozom... különöző okok miatt.
Ti miért vagytok otthon (és/vagy egyedül)?
A kérdés főleg a 16/17-25 éves korosztálynak szól!
Végülis más is írhat, de mindenki írjon kort és nemet is (ha nem túl nagy kérés :D )!
Engem sem hívtak sehova de nem is tudom mennék-e.
22/F
Na akkor itt is megosztom:
Összevesztem ma a legjobb (és az egyetlen igazi) barátommal akivel szinte együtt nőttem fel.... Szóval eléggé magam alatt vagyok... Úgy érzem egy barátom sincs, egyedül maradtam... jól kezdődik az újév... Pedig vele buliztam volna..
A sulis "baráti" körömből voltak akik a pasijukkal mentek bulizni, így azok kilőve. Volt aki olyan házibuliba ment ahol 4000Ft volt alapból a "belépő". Mehettem volna, de annyiért soha...
Van még egy barátnőm, de vele meg nem engedtek el...
Ezenkívül amúgy se vagyok egy nagy bulizós típus, nem vonz valahogy a nagy tömeg, a részegek meg a mosogépzene (nem hallgatok ilyet). Amúgy se ittam volna túl sokat, undorító dolog a részegség szerintem.
17L
Én évek óta csak házibuliba járok, annál jobb nincs, jó társaság és semmi gond nincs, némi ital (alkoholmentes, alkoholos), étel (szendvics, chips, stb...), zenehallgatás, társasozás, dumálgatás éjfélkor pedig Himnusz utána koccintás és folytatás, ha meg valaki elfárad ledől valahova vagy hazamegy aludni:) 13-an kb. 20 ezer forintból mindent megvettünk és rengeteg meg is maradt, mind étel, mind italok (későbbi házibulira nagyon jó alap, mert eláll:)).
BUÉK mindenkinek!:)
nekem sok haverom van és jo volt a szilveszter halálra ittam magam
annyi az egész hogy legyen pénzed és sok haverod
12 éves pali vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!