Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Megint itthon, egyedül szilveszterkor. Mindenki bulizik én meg ülök itt és unatkozom... különöző okok miatt.
Ti miért vagytok otthon (és/vagy egyedül)?
A kérdés főleg a 16/17-25 éves korosztálynak szól!
Végülis más is írhat, de mindenki írjon kort és nemet is (ha nem túl nagy kérés :D )!
Sajnos én is úgy vagyok ezzel a rohadt szilveszterrel, hogy itthon vagyok...
Nem hívtak, ezért nem is megyek :-D
Inkább tanulok egy kicsit...
18/F
"Ti miért vagytok otthon (és/vagy egyedül)?"
Azért mert magasról leszarom ezt az egész szilveszter b.ziságt. Holnap 2012-őt fognak mutatni a naptárak, nem pedig 2011-et. Na és akkor mi van? Ettől nem lesz se jobb, se rosszabb az életem. Ráadásul nincs kedvem elszórni egy csomó pénzt piára, hogy másnap meg szenvedjek a másnaposságtól, nincs kedvem elmenni valami zsúfolt szar helyre ilyen hideg, nyálkás szar időben csak mert de facto ez az előírás.
Menjen, akinek kedve van én ettől nem fogom magam se kevesebbnek, se rosszabbnak érezni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!