Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki úgy, hogy előbb gyűlölt valakit, de aztán beleszeretett?
Figyelt kérdés
Velem egyszer nyári táborban megtörtént, hogy összekötöttek egy csajjal, akivel feladatokat kellett megoldanunk. Ő próbált kedves lenni, de nekem valamiért nem volt szimpatikus, ezért gúnyoltam, meg flegmáztam vele, amit ő is átvett, de ő korántsem olyan komolyan csinálta mint én. Aztán ahogy haladtunk az időben már mint egy haverral tudtam viselkedni, de továbbra is bunkóztam vele. Az utolsó feladat után már nem voltunk összekötve, és, hogy már nem voltam arra kényszerítve, hogy vele legyek megszűntem bunkónak lenni, és átmentem kedvesbe, és a hátralévő tábori időt együtt töltöttük...2011. dec. 31. 11:24
1/7 anonim válasza:
Ilyen nekem még nem volt, de ez megtörténhet. Ha mindkét fél domináns, akkor vitatkozni kezdenek, de a hasonló tulajdonságok vonzóak, és jó esetben egy fergeteges szex lesz a vége.
2/7 anonim válasza:
Igen volt...a mai napig se tettem túl magam igazából rajta..Ha rágondolok egyszerre eszembe jut az,hogy kedvelem,talán szeretem is picit,de az is,hogy mennyi mindent utálok benne :/
3/7 anonim válasza:
nekem még gyerekkoromban volt h veszekedtünk mikor megismertük egymást és utána a legjobb barátok lettünk,talán több is...
4/7 anonim válasza:
bele nem szerettem, de jól kijöttem vele
5/7 anonim válasza:
hát nekem a két legjobb barátnőm volt olyan, hogy eleinte ki nem állhattuk egymást. az egyik még általános suliba, arra a szitura nem emlékszem pontosan, meg vele nem is vagyok már jóban.
a másik pedig gimiben. vele szétcseszegettük egymást 2 éven keresztül, ki nem állhattam és ő sem engem. aztán ez valahogy megváltozott, és egy év alatt az egyik hozzám legközelebb álló ember lett. és még mindig az, most már egy egyetemre is járunk.
19/L
6/7 anonim válasza:
Engem az egyik osztálytársam utált, beszólt meg ilyenek, most meg tetszem neki.. de én rá se nézek, meg érdemli
19/l
7/7 K. D. G. válasza:
Persze. Elsőben utáltam egy fiút. Azóta kétszer jártam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!