Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöfordult már valakivel, hogy 1. -2. látásra beleszeretett valakibe, akit többé már nem látott, csak egyszer?
Jó is lenne, de nem múlik!
Ha én nem éltem volna át, én sem tartanám reális dolognak.
Nekem is volt! Lehetséges, de azt mondják, hogy az olyan emberekkel nem jó járni..:D (ezt nekem mondták) Mert holnap meglátok egy másik szép lányt, akkor majd vele szeretnék kapcsolatot! Na jó, azért nem így van ez. Én is mondtam annak aki nekem mondta, hogy kissé vicces! De lényegében lehet olyan. Saját példám, 2 éve volt egy lány akibe "beleszerettem" néha most is vissza emlékszek rá (nincs bnőm) de igazából nem szeretnék vele járni. Több olyan lány van akivel járnék, mint akit meglátok, és hűű de jól néz ki^^
Na.. elég hosszúra sikerült!:) De remélem segítettem!:)
Kösz a hozzászólást!
Az a baj,hogy nálam ilyen csak minden 5-6 évben fordul elö.
Kicsit most furcsán hangzik, de nem a szépsége az ami megkapott.(Ha csak a külsöségeket veszem filgyelembe nem igazán szép)
Olyan volt mint ha egy lelkitársammal találkoztam volna. Mint egy nagyon régi, nagyon jól ismert társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!