Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elöfordult már valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elöfordult már valakivel, hogy 1. -2. látásra beleszeretett valakibe, akit többé már nem látott, csak egyszer?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

létezik szerelem első látásra, nekem olyannal volt, akit csak egy hétig láttam, amíg nyaraltam külföldön... elég sok hülyeséget csináltam is miatta, kb 4 hónap (és egy jó nagy csalódás) kellett hozzá, hogy végre elfelejtsem

de attól még, hogy nekem rossz tapasztalatom van remélem neked jól alakul :)

2008. nov. 6. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Előző előtti vagyok! Kérdező, légyszi legalább azt mondd meg, h lány vagy fiú vagy-e és hogy merre laksz... légyszi :D
2008. nov. 6. 19:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, pontosabban asszony. Férjemmel már korábban is problémáink voltak.

Nehéz ez így. Hónapokig megpróbáltam magamnak hazudni,saját magam nem birom becsapni.

Tudom..............

(erkölcs csöszök haggyanak békén!)

Ezért még szarabb a helyzet.

Külföldön élek.

2008. nov. 7. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Sosem voltam még úgy kimondottan szerelmes,de nálam csak szerelem első látásra elképzelhető,mivel férfi vagyok,az idővel megkedvelem féle hozzáálás inkább nőkre jellemző. Akiket ezidáig nagyon nehezen tudtam érzelmileg elfeledni,azok mind elsőre fellándolások voltak számomra.Van amelyik még 4 -5 év elteltével is ugyanugy megdobogtatja a szivem ha rágondolok,mert annyira nekemvalónak tünt.
2010. szept. 28. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!