Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem létezem? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem létezem? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, lassan 19, és a korom ellenére még soha nem volt barátnőm, nem ittam még soha, nem dohányoztam, sosem buliztam... sosem "éltem", vagy "nem is létezem" (mondanák erre a kortársaim)... valóban így lenne?

Hadd fejtsem ki egy kicsit:

Azt, hogy sosem volt még barátnőm, úgy értem hogy igazából még nem is értem lányhoz. Tudom hogy ez kicsit gyerekes, de igaz. Vegyük az ölelést... az ölelés mindenkinek egy minden napos kis semmiség. Nos, én még életem első ölelésén sem vagyok túl :/ még egy lányt sem öleltem meg soha. Még egy puszi sem. Semmi... soha.

Azt hogy nem ittam (ezt egyesek kicsit nehezen hiszik el, tehát nyugodtan tessék 2x elolvasni), úgy értem hogy még SOHA nem ittam SEMMILYEN alkohol tartalmú dolgot. Még kóstolás szintjén sem. Egyáltalán semmit nem ittam még soha. Egy kicsit sem...

Azt hogy nem bulizok, úgy értem hogy SOHA. Nem úgy hogy ritkán vagy hasonló. Nem voltam még buliban.

Ezek közül egyedül az elsőn szeretnék változtatni. A másik kettőn is nyugodtan változtathatnék, de ezeknek nem külső akadálya van. Egyszerűen nem tartok igényt az ilyesmire.

Tehát nem "élek"? DEHOGYNEM. Én az "életet" nem egy olyan dolognak tartom amit mások felé mutatunk. Hogy pl. én mekkora partyarc vagyok, vagy mennyire tudok a hányásomban fetrengeni. Én ezt az "életet" belső dolognak gondolom. Márpedig én belül nagyon is jól érzem magam így ahogy vagyok, szeretem azt amit csinálok, és nemet tudok mondani arra amire nincs szükségem. Én boldog vagyok. Az én szótáramban ez az élet.

Mellesleg zenélek (kb. 5, de lassan 6 éve gitározom, egy zenekarban is játszom), programozok (még nem hivatásos, de szoftverfejlesztő vagyok), 3D-s animációval is foglalkozom, illetve még egy kicsit az elektronika is a hobbijaim közé sorolható. De a zenélés a domináns.

Én ezeket sokkal értékesebb dolgoknak tartom - főleg a zenélést - mint a zenére való berúgást. Illetve elnézést, én azt a szemetet amit ilyen helyeken hallgatnak (tuc tuc tuc tuc), nem nevezem zenének. Ezért le lehet hurrogni, mert lehet hogy kicsit maradi vagyok, de nálam a zenéhez hangszerek kellenek. (Ez csak egy személyes megjegyzés...)

Hálás vagyok ha valaki végigolvasta, és remélem a jövőben nem dobálóztok ilyen értelmetlen csúfolódásokkal. Köszönöm!

18/F

2011. dec. 31. 03:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyeneket lenézik..

Én 23 vagyok de soha nem ittam kise próbáltam a cigit se nem buliztam SOHA.

De barátom lett!:) és nagyra értékeli ezt de nem sokan a baráti körömben, a Te életed az igazi!! Csináld így tovább, ha ugyérzed néha vágysz bulira meg ilyesmi nekem volt emiatt már depim majd a pároddal ha lesz elmész! Nagyon fiatal vagy még nyugi, eljön az a lány akire vársz! Bízz magadban és a zenélést lehetőleg NE hagyd abba !!! Buék, sok szerencsét Neked.!!!

2011. dec. 31. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Az utcán voltál már? Ott is vannak csajok.
2011. dec. 31. 13:13
 13/16 Maidx14 ***** válasza:
Utcán nagyon nagy bátorság kell leszólítani egy nőt úgy, hogy semmi tapasztalatod nincs ilyen téren és társasági tapasztalatod sem az egekbe nyúló, te erre nem gondoltál?
2011. dec. 31. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
az utcán kell a legkevesebb bátorság,csak úgy mondom.
2011. dec. 31. 17:45
 15/16 A kérdező kommentje:

smacilaci:

Egyszerűen azért nem bulizok mert nem tratom szükségesnek. Persze tudom hogy kimaradok egy csomó mindenből, de ezek olyan dolgok amikből ki is akarok.

Mellesleg van néhány barátom, velük néha találkozok. Nem megyünk sehova, csak dumálunk meg ilyesmi. Ennyi.

2011. dec. 31. 18:20
 16/16 anonim ***** válasza:
nem tudod te mi a jó.
2011. dec. 31. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!