Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem létezem? (többi lent)
18 éves fiú vagyok, lassan 19, és a korom ellenére még soha nem volt barátnőm, nem ittam még soha, nem dohányoztam, sosem buliztam... sosem "éltem", vagy "nem is létezem" (mondanák erre a kortársaim)... valóban így lenne?
Hadd fejtsem ki egy kicsit:
Azt, hogy sosem volt még barátnőm, úgy értem hogy igazából még nem is értem lányhoz. Tudom hogy ez kicsit gyerekes, de igaz. Vegyük az ölelést... az ölelés mindenkinek egy minden napos kis semmiség. Nos, én még életem első ölelésén sem vagyok túl :/ még egy lányt sem öleltem meg soha. Még egy puszi sem. Semmi... soha.
Azt hogy nem ittam (ezt egyesek kicsit nehezen hiszik el, tehát nyugodtan tessék 2x elolvasni), úgy értem hogy még SOHA nem ittam SEMMILYEN alkohol tartalmú dolgot. Még kóstolás szintjén sem. Egyáltalán semmit nem ittam még soha. Egy kicsit sem...
Azt hogy nem bulizok, úgy értem hogy SOHA. Nem úgy hogy ritkán vagy hasonló. Nem voltam még buliban.
Ezek közül egyedül az elsőn szeretnék változtatni. A másik kettőn is nyugodtan változtathatnék, de ezeknek nem külső akadálya van. Egyszerűen nem tartok igényt az ilyesmire.
Tehát nem "élek"? DEHOGYNEM. Én az "életet" nem egy olyan dolognak tartom amit mások felé mutatunk. Hogy pl. én mekkora partyarc vagyok, vagy mennyire tudok a hányásomban fetrengeni. Én ezt az "életet" belső dolognak gondolom. Márpedig én belül nagyon is jól érzem magam így ahogy vagyok, szeretem azt amit csinálok, és nemet tudok mondani arra amire nincs szükségem. Én boldog vagyok. Az én szótáramban ez az élet.
Mellesleg zenélek (kb. 5, de lassan 6 éve gitározom, egy zenekarban is játszom), programozok (még nem hivatásos, de szoftverfejlesztő vagyok), 3D-s animációval is foglalkozom, illetve még egy kicsit az elektronika is a hobbijaim közé sorolható. De a zenélés a domináns.
Én ezeket sokkal értékesebb dolgoknak tartom - főleg a zenélést - mint a zenére való berúgást. Illetve elnézést, én azt a szemetet amit ilyen helyeken hallgatnak (tuc tuc tuc tuc), nem nevezem zenének. Ezért le lehet hurrogni, mert lehet hogy kicsit maradi vagyok, de nálam a zenéhez hangszerek kellenek. (Ez csak egy személyes megjegyzés...)
Hálás vagyok ha valaki végigolvasta, és remélem a jövőben nem dobálóztok ilyen értelmetlen csúfolódásokkal. Köszönöm!
18/F

:(
Hogy én miért nem találkozom ilyen emberekkel? Ez lenne a "normális'. Pedig ezek szerint vannak ilyenek. Annyit tudok csak mondani, hogy jó neked. Jó annak, aki ismer és örülhet majd az, aki a barátnőd lesz.

Kit akarsz meggyőzni, minket vagy magadat?
Olvasd vissza amit írtál, egy merő védekezés az egész valami láthatatlan ellenség ellen.
Ha te elégedett vagy, szard le más mit mond (ebben az esetben viszont nem lenne szükséged egy féloldalas vádirat megírására saját magaddal szemben).
Ha nem vagy elégedett, gondolkodj el rajta mit akarsz elérni, és változtass.
Cut the bullshit, nem szeretem ezt a mellébeszélést.

Igen, a végén tudom hogy bunkó vagyok. De ebből nem engedek :D
Mellesleg senkit nem akarok meggyőzni semmiről. Csak akarom hogy tudják hogy ilyen is létezik. És köszönöm szépen jól vagyok :D nem haltam még bele hogy nem bulizom

Nekem is van ilyen ismerősöm, 22 éves, és még nem volt barátnője, nincsenek barátai, nem jár el soha sehová, egy bezárt világban él. De büszke arra, hogy sose gyújtott rá! ^^
Amit a bulikban látni lehet, hogy mindenki be van rúgva és a hányásában fetreng, az egy véglet. Amit meg te csinálsz, az a másik véglet.
Az alkohol nem valami ördögtől való találmány, lehet kulturáltan fogyasztani. Egy pohár bor egy jó vacsora mellé, például. Buliba is lehet úgy menni, hogy nem aljasodsz le, és nem fetrengsz. Létezel te, csak gondolkodj el azon, hogy tényleg így akarod-e leélni az életedet? Kielégítő-e ez így neked? Mert ha nem, akkor kicsit lehetne lazítani a saját szabályaidon. Elég elitista a szöveg, amit leírtál a nyitóban, kicsit ellenszenves. Semmi bajod nem lesz, ha 18 éves létedre megkóstolod az alkoholt, semmi bajod nem lesz, ha elmész egy buliba, egyszerűen csak élményeket szerzel, ami nyilván rád fér.

Attól függetlenül, hogy egy általad tapasztalatlan világban fogsz felnőni, nem lesz semmi problémád, a barátnődet meg majd megtalálod valahol, igaz teljesen leszűkültek az ismerkedesi helyeid iskolára, illetve munkahelyre. Esetleg fizess be egy társkereső oldalra.
Társasággal szoktal menni valamerre? Ami nem buli, hanem bármi más közösségi program, ahol egyre több embert tudsz megismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!