Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kb így nézek ki, csak egy pár évvel fiatalabb vagyok, tetszenék nektek?
2011. dec. 30. 20:50
41/50 anonim válasza:
Küldj egy képet magadról privátban! 19L
42/50 A kérdező kommentje:
drága vagy,de nem!!!!
Nem,mert nem szeretem mutogatni magam,bár a kérdésemmel ellentétes ez a kijelentés.Meg szerintem ciki mutogatni magát az embernek,nem vagyok metroszeuális és önimádó sem!!!
Ezt is csak,így mertem megkérdezni.Természetesen nem tökéletesen hasonlítok,csak hasonló vagyok arcilag ezekhez a pasikhoz!!!
2011. dec. 31. 10:52
43/50 anonim válasza:
Nem mutogatnád magad, csak én látnám... :)
44/50 A kérdező kommentje:
...igen drágám,aztán feltennéd az oldalra!!!!!!
Nem ettem meszet!!!!: )
2011. dec. 31. 12:09
45/50 anonim válasza:
Én nem is tennék olyat. :( Jól van, ha ennyire nem akarod, akkor ne...
46/50 anonim válasza:
22:49 vagyok. csak poén volt xD
47/50 anonim válasza:
a hálószobakulcsos válaszra írta a kedves kérdező,hogy lehet nem passzolna a személyiségük...te akkora kretén lehetsz, hogy itt kérdezgeted, bejönnél e nekünk...még ha saját képet raknál fel, azt mondanám, hogy legalább fel meri vállalni magát, lehet le is írnám, hogy bejön-e vagy sem. annak sem lenne értelme, mert a válaszokkal kitörölheted a s*gged. így meg aztán egy semmi értelme a kérdésednek. egyébként meg ha úgy néznél ki mint depp vagy jackman, vagy egy "spanyol modell" :D akkor nem írad volna ezt a kérdést, mert szerintem minden este más nőd lehetne.
48/50 anonim válasza:
Nem rak fel képet nem értitek? Olyan jól néz ki, hogy Jackman, Banderas és egy spanyol modell férfi összegyúrva is egy utolsó Quasimodonak tűnik e mellett a pasi mellett. ezt fogjátok fel, hogy a legjobb pasi a világon és nem akar senkit megszégyeníteni, mert szétszednék a nők.
49/50 A kérdező kommentje:
óriási vagy!!!!!
2012. jan. 5. 22:54
50/50 anonim válasza:
de most komolyan drágám... :D elhiszem én hogy nem vagy önimádó egoista de vedd már észre hogy ha mások is mondták hogy hasonlítasz rájuk meg Te is egy kicsit és MI földi halandók azt hinnénk hogy egy spanyol modell vagy ha meglátnánk a képed.. akkor IGEN ez bejön a csajoknak. :D Egyszerűen el nem tudom hinni ezt a kérdést :D Még egy csaj sem mondta hogy de jól nézel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!