Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kb így nézek ki, csak egy pár évvel fiatalabb vagyok, tetszenék nektek?
2011. dec. 30. 20:50
21/50 anonim válasza:
egyre feljebb vág eddig csak hugh jackmanra hajazott most mán jonny deppre is! ekkora hazudós lowot:D
22/50 anonim válasza:
Én bízom a megítélésében, de ez a lány (jobb oldalt) is úgy gondolja, hogy hasonlít Nicki Minajra (bal oldalt):
23/50 anonim válasza:
jaja, még pár óra és már dicapriora meg orlando bloomra is hasonlítani fog kicsit.. :D
24/50 IQnindzsa válasza:
Haver... két kifogásom van csak ezzel a kérdéssel. Az egyik ,hogy te konkrétan h profitálsz abból ha a lányok azt mondják ,hogy : Hugh Jackman jól nézhetett ki fiatalabban?
A másik pedig h te tényleg azt hiszed h egy anonim oldalon érdekel bárkit is h valójában h nézel ki? Miért nem mered felvállalni a kinézeted ha egyszer a véleményekre vagy kiváncsi? Így tök értelmetlen a kérdésed. Pff.
25/50 A kérdező kommentje:
2011. dec. 30. 21:06
26/50 A kérdező kommentje:
21:03
Hát ez kur.a jó : )
2011. dec. 30. 21:07
27/50 Normálisvagy? válasza:
Még eltelik öt perc és Brad Pittre is fogsz hasonlítani!
Hogy a kérdésre is válaszoljak bejönnek az ilyesmi pasik, de ez nem azt jelenti, hogy Te is bejönnél! :D
28/50 A kérdező kommentje:
21:07
Köszönöm,végre valaki válaszolt a kérdésemre!!!!!
2011. dec. 30. 21:09
29/50 A kérdező kommentje:
Feleslegesen nem teszek fel képet,mert nem hinnétek el,hogy én vagyok,azt mondanátok,hogy valami spanyol modellről tettem képet,akit nem ismertek.....tuti!!!!
2011. dec. 30. 21:12
30/50 Normálisvagy? válasza:
"Spanyol modellről", ezen behaltam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!