Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy történt vele valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy történt vele valami?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel beszélgettem egy csajjal, akivel már találkoztunk, de nem alakult ki semmi kapcsolat. Rámírt éjszaka,(kissé ittas állapotban, ezt ő mondta) és mondta,hogy látni akar, stb. szeret... de nem ez a lényeg,hanem hogy hirtelen ikertesója írt, hogy felment a cukra, és hogy nincs jól... én jobbulást kívántam, és gondoltam, hogy ma megkérdezem, ha fenn lesz, hogy van stb. De láttam hogy letörölte magát fészről... nem úgy,hogy engem, a teljes profilját... tartsatok hülyének,de kicsit aggódom, hogy nem történt-e vele valami...:S:S Lehetséges?
2011. dec. 30. 20:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De mondd már meg mire gondolsz konkrétan.

Szerinted valami baja lett, úgyhogy a kórházban arra gondolt, hogy törli magát facebookról vagy mi?

2011. dec. 30. 20:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Arra gondol, hogy lehet, hogy meghalt, ezért a tesója letörölte az adatlapját. Ez a legrosszabb lehetőség.
2011. dec. 30. 20:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Az alkohol cukorbetegeknek különben sem jó.
 14/23 A kérdező kommentje:
Én konkrétan arra gondolok, hogy esetleg tényleg komolyabb baja lett... :S :S És mégegyszer mondom: az a NAGYON fura, hogy nem csak engem törölt (mert kellemetlenül érzi magát, stb.) hanem a teljes profilját... ilyet azért nem mindennap csinál az ember...
 15/23 anonim ***** válasza:

Lehet nem is törölte magát, hanem törölt és letiltott téged, azért nem látod a profilját, ilyenkor teljesen úgy néz ki számodra minden szempontból, mintha törölve lenne. Szerintem inkább ez történt. És ez érthető is lenne, biztos a részegség és a magas cukra miatt mondta neked azokat, és egyáltalán nincs is úgy. Ezért később elszégyelte magát és letiltott, mert nem is akar tőled semmit.

A 7-es meg csak szórakozik, és nem ő valójában.

2011. dec. 30. 20:22
 16/23 anonim ***** válasza:

De akkor mi a f*szért itt kérdezgeted az embereket? Retardált vagy?

Keresd fel valami hozzátartozóját, barátját, ismerősét stb.

2011. dec. 30. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Az még nem jutott eszedbe hogy megkérdezd a tesóját? Észlény!
2011. dec. 30. 20:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha el tudod őket még ma érni, akkor ma teszed meg, ha nem, akkor holnap amilyen módon tudod, utoléred a családját és megkérdezed, hogy mi a helyzet. Értve vagyok?
2011. dec. 30. 20:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha meghalt volna,a családjának az lenne a legutolsó gondja,hogy a fészbuk adatlapjával foglalkozzon.

Nyugi nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Kérdezd meg az ikertesóját,hogy mégis mi van.

2011. dec. 30. 20:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Jó, látom a bántás az megy... tisztelet a kivételnek. De azért köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!