Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy történt vele valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy történt vele valami?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel beszélgettem egy csajjal, akivel már találkoztunk, de nem alakult ki semmi kapcsolat. Rámírt éjszaka,(kissé ittas állapotban, ezt ő mondta) és mondta,hogy látni akar, stb. szeret... de nem ez a lényeg,hanem hogy hirtelen ikertesója írt, hogy felment a cukra, és hogy nincs jól... én jobbulást kívántam, és gondoltam, hogy ma megkérdezem, ha fenn lesz, hogy van stb. De láttam hogy letörölte magát fészről... nem úgy,hogy engem, a teljes profilját... tartsatok hülyének,de kicsit aggódom, hogy nem történt-e vele valami...:S:S Lehetséges?
2011. dec. 30. 20:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen. Lehet elrabolták az idegenek. Vagy nemzetbiztonsági ügybe keveredett és törölték minden adatát.
2011. dec. 30. 20:14
 2/23 A kérdező kommentje:
Haha... főleg, hogy cukorbeteg ugye?
 3/23 anonim ***** válasza:
Durva... Valamilyen más csatornán kérdezz rá. Jobb esetben csak így akart feltűnést kelteni.
 4/23 anonim ***** válasza:

Innen nem tudjuk, hogy mi történt.

De te is ahelyett, hogy megpróbálnád megtudni, itt kérdezgeted.

2011. dec. 30. 20:15
 5/23 A kérdező kommentje:
De azért az elég durva lenne, ha így akarna feltűnést kelteni... főleg,hogy csak az én ,,kedvemért?" mondom, rákerestem újra, és kompletten törölte magát :S :S
2011. dec. 30. 20:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert bevallom kicsit ideges vagyok... és hogy történt-e már valakivel hasonló...
2011. dec. 30. 20:17
 7/23 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted meghalt, aztán törölte magát facebookról?
2011. dec. 30. 20:17
 8/23 anonim ***** válasza:

20.17

Ez nem vicces...:S

2011. dec. 30. 20:18
 9/23 A kérdező kommentje:
Jó,akkor ítéljetek el, mert aggódni merek... de azért elég fura egybeesés nem?
2011. dec. 30. 20:18
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem ő törölte magát, ha meghalt, hanem nyilván a rokonai, de 'zmeg! KÉRDEZZ RÁ A CSALÁDJÁNÁL! Vagy ahol tudsz, hogy mi van!
2011. dec. 30. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!