Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol, hogy ismerkedjek? Ha

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogy ismerkedjek? Ha

Figyelt kérdés

- munkahelyen inkább csak idősebb nők vannak és azok nem jönnek be;

- fősulin már szinte az összes számba vehető nő kikosarazott;

- nincs baráti társaságomban senki akivel lehetne ismerkedni;

- nem igazán járok bulikba (pl holnap is itthon alszom :( );

- nem vagyok egy önbizalomtól dagadó egyén;

- nem rendelkezem nagy tapasztalattal barátnőzés terén;

- netes társkeresőkön sem működött a dolog;

- lakóhelyemen szinte nincs felhozatal, mert legtöbben 18. év után elmennek, aki meg itt maradt, képzetlen és talán már gyereke is van?

Nem akarok örökké egyedül lenni. :(

F/29

2011. dec. 30. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát pedig el kéne járnod a barátaiddal - úgy vettem ki, vannak-, mert oké, hogy most nincs senki köztük, aki szóba jöhetne, de hátha ismernek valakit, pl. egyikük barátnőjének a barátnője, unokatestvére stb stb...

Vagy járj el valami tanfolyamra, keress egy új hobbit - akár neten is kezdheted. Az írásodból intelligensnek tűnsz, nem hiszem, hogy baj kellene, hogy legyen az önbizalmaddal! :)

Amúgy ez a társkeresősdi nem egyszerű, én sem találom már évek óta a megfelelő személyt, pedig egyetemre járok, utazom, rengeteg barátom, ismerősöm van... Türelem, járj nyitott szemmel és el fog jönni! :)

23/L

2011. dec. 30. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:

- Pedig nem kizárt, hogy tudnának érdekes dolgokat mutatni

- Mért nem vetted őket rendesen a szádba.

- Szerezz barátokat. Friendship is Magic!

- Ha lennének barátaid, mennél. Én se bulizok, de holnap haverokhoz megyünk.

- Az önbizalom olyan, hogy színlelni kell.

- Én se, de engem legalább nem érdekel.

- Szintúgy. És? Ameddig meg nem halsz, van időd.

- Ugyanez a helyzet, mégse panaszkodom, és csak 2 évvel vagyok fiatalabb nálad.

Hajrá!

2011. dec. 30. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Költözz Bp-re vagy valami nagyobb vidéki városba ha van rá lehetőséged.
2011. dec. 30. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nem panaszkodni akartam, jó oké, kicsit igen. :(

Kedves első válaszoló!

Sajnos nem jól vetted ki a szavaimból, mert barátom se nagyon van őszintén megvallva. Van pár, akivel virtuálisan tartom a kapcsolatot, de velük se lehet komolyabbat tervezni, na meg a távolság is gond.

Rengeteget utazom én is, de utazás közben se sikerült még ismerkednem senkivel, főleg ha a lány alapból, miután helyet foglal, máris kizárja a külvilágot (mert zenét hallgat). Nyitott szemmel járok én is, csak a türelmem van már kicsit fogyóban. :(

Kedves második válaszoló!

Köszi a felsorolást a felsorolásomra, érdekes volt! :D

Hidd el, nem hiába nem kezdek ki a munkatársaimmal. A teljesség igénye nélkül, inkább a többi hasonlatodra nem reagálnék, nézd el nekem!

Kedves harmadik válaszoló!

Tervbe van véve, de egyelőre még nem mertem belevágni, na meg nincs is kivel, magamban meg nem akarok/akartam.

2011. dec. 30. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem se az a bajom, nem tudom, hogy hogy szedjek fel valakit, mert ezzel semmi probléma, csaképpen nem ismerek senki olyat, akivel értelme lenne kezdeni. Nem tudom mi a megoldás. Múltkor egy csaj szólított le, amikor vártam a vonatra. Ilyen is ritkán van, de nagyon helyes volt, jót beszélgettünk és megadta az elérhetőségét. Járj nyitott szemmel .......
2012. jan. 1. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz kedves kérdező?
2012. jan. 4. 13:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat!

Az utolsónak ment a privi.

2012. jan. 4. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerezz sok pénzt valahonnan, de sürgősen. A nőknek az kell.
2012. jan. 10. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!