Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal a sulimból?
Sziasztok,
az egyetemen van egy lány, aki nagyon megtetszett nekem, vele szeretnék megismerkedni, csak nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzá. Elsősorban lányok válaszát várom, hogy hogy szeretik, ha közelednek hozzájuk.
köszi:
Maverick
Hát igazuk van az előttem szólóknak, kérj valamiben segítséget! De lehet jobb lenne, ha valahol máshol próbálkoznál. Gondolom ti is jártok bulizni...
A szórakozóhelyek szerintem megfelelőek az ismerkedésre. Amúgy én is az egyik osztálytársammal járok, és mi is buliban jöttünk össze. Szóval próbálkozz, és ne légy töketlen, az nem jön be a csajoknak! Sok szerencsét!!
Szerintem is kérj tőle segítséget...mondjuk valamelyik házidat nem tudod megcsinálni végig, amiben tudod, hogy ő nagyon jó, vagy ugyanilyen tantárgyból kérd, hogy magyarázza már el ezt és ezt, mert nem érted. Légy hozzá kedves, beszélgessetek sokat.
De ne légy "gyáva" megmondani neki, hogy tetszik neked, én legalábbis nem szeretem ha egy férfi fél ettől a pillanattól. Jártam már úgy, hogy közös ismerősünket küldött oda hozzám, hogy adja át: tetszek neki..."kicsit" ciki volt.
De szerintem se a suliba, vagy legalábbis ne az évfolyamtársaitok előtt. Valahol, ahol kicsit félre tudtok húzódni...ez csak kettőtökre tartozik.
Sok sikert! Remélem te is bejössz a lánynak :)
Előző vagyok.
A nők, legalábbis én; szeretem ha egy férfi meg tud nevettetni. Főleg ha valamiért szomorú vagyok ez nagyon jó, mert valamivel mindig fel tud vidítani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!