Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek meg egy...

Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal a sulimból?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

az egyetemen van egy lány, aki nagyon megtetszett nekem, vele szeretnék megismerkedni, csak nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzá. Elsősorban lányok válaszát várom, hogy hogy szeretik, ha közelednek hozzájuk.

köszi:

Maverick

2009. okt. 10. 15:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha azt mondja: kössz nem, majd, esetleg, stb?
2009. okt. 10. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor valoszinüleg nem jössz be neki.
2009. okt. 10. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Megint én.Ha engem igy leszólitana egy srác és elhivna valahova és bejön a srác akkor biztos igent mondok én akkor mondanék ilyet hogy majd meg stb. amikor nem jön be nekem.Drukkolok neked hogy igent mondjon majd és hogy sikerüljön:D
2009. okt. 10. 21:38
 14/17 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást, és a tippeket mindenkinek :)
2009. okt. 10. 21:54
 15/17 anonim válasza:

Csak egy klasszikust tudnék ajánlani ismerkedéshez:

-Mizu? Vidéki vagy?

2009. okt. 12. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Remélem sikerült a segítsége meghálálása mindkettőtök számára egy kellemes teázással. Ami nem az utolsó volt :)

Megírnád, hogy mi volt a reakció?

2009. okt. 17. 18:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű a móka, még dolgozom rajta. Van 2 srác, akikkel megy mindenhova. Ha lesz valami, írok.
2009. okt. 18. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!