Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 13 évesen kicsi a mellem? . :' (
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkoztat a dolog hoogy nekem miért nem akkora a mellem mint a többieknek.. egy lány van az osztályból akinek kissebb... :'( azt cs. deh nem azért..de aki nem tud normálisan válaszolni az ne is válaszoljon.. -.-"2011. dec. 30. 12:07
11/19 anonim válasza:
15-16 éves korodban ha még mindig kicsi akkor már úgy érzem aggódhatsz egy nagyon keveset de egyébként nem 13 éves koromban nekem sem voltak plasztik méretűek, ez teljesen természetes ;)
12/19 anonim válasza:
nem mind1 hogy mekkora, mert amúgy igenis okoz komplexust. amúgy nyugi, majd meg nő. én lefogytam, el is tűnt a mellem. ez van. :D a farokméreten is érthető, miért paráznak a srácok.
kérdező, nyugi ! majd nőni fog, ha nőni kell. amúgy ha családon belül mindenkinek kicsi, akkor azért csodákat ne várj :)
19l
13/19 Babi néni xD válasza:
Te nem az exem vagy véletlenül ?????
14/19 anonim válasza:
13 évesen mit érdekel az téged? A közeljövőben fogsz szexelni? Ha igen, akkor lövesd inkább le magad, így te is és az emberiség is jól jár, ha nem akkor várd meg a 18 éves kort
15/19 anonim válasza:
a mi sulinkba is van olyan akinek 5.-be nagyobb a melle,és én 14 éves vok,szval szarabb helyzetbe vagyok mint te mert én már most ballagok:) de ha vkivel összejössz,és szeret akkor nem fogja érdekelni a mellméreted,addig meg várj..mást úgy se tudsz csinálni.:D
16/19 A kérdező kommentje:
kössz akik kur*va viccesnek tartják..meg csak mérgelődni tudnak rajta.. nekem ez igen is fontos..és csak egy izét kérdeztem hogy baj-e.. nem nyavajgok..elmondtam a körülményeket és a szitukat.. ennyi..nem nyavajogtam...ha én nyavajgok azt észre lehet venni .. :S
2011. dec. 31. 11:09
17/19 anonim válasza:
a korod meg a kérdésed után mégis milyen válaszokat vártál? gondolkodj, és olvass szakkönyveket, aztán kérdezgess ilyet...
18/19 anonim válasza:
Nem baj.
Különben is, ne hasonlítsd az ötödikesekhez, lehet, hogy ők már kikerülnek a tankötelezettségből :D
19/19 anonim válasza:
Szard már le !.. Aki ezért kiröhög egy bunkó f*sz. 14 éves srác vagyok,van egy csaj aki bejön tök jól néz ki minden rendben van vele,rendes is neki sincs nagy melle. Nem ez számít,aki igazán szeret,annak teljesen mindegy :) Mellesleg még simán nőhet,még fiatal vagy. 18-17 éves korodig mindenképp nőni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!