Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek is ciki ez a szempár?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.
Tudom, hogy szép a hosszú szempilla. De az ennyire hosszú már nem túlzás???
Azt is tudom, hogy tunya a tekintetem. De korán reggel fotóztam ébredés után.
Szeretem ezek a pillák már nagyon nőiesek. Fodrász vagy valami kozmetikus meg tudná faragni normálisra?
2011. dec. 29. 19:41
21/26 A kérdező kommentje:
olyanra büszkének lenni, amiről nem tehetsz, nem túl szép dolog. viszont olyan dolgokra, amiért tettél valamit már, lehetsz büszke.
2012. jan. 1. 21:12
22/26 A kérdező kommentje:
olyan dolgokra büszkének lenni, amiért nem tettél semmit, nem túl szép dolog, viszont egy olyan dologra, amiért küzdöttél, legyél büszke.
2012. jan. 1. 21:15
23/26 anonim válasza:
Ha már nem tehetsz rolla ,mit tegyél ? Sirjál vagy örülj?vagy fennál az a lehetőség is ,hogy nem foglalkozzol vele. De téged ez érdekel és foglalkoztat hisz kiirtad ezt a kérdést és véleményeket várasz
De tulajdonképpen mit vársz töllünk? Akár pozitiv akár negativ véleményt kapsz, mit tudsz tenni? Levágsz belölle? lerővidited? kiszedeted?
Mindenképp nincs hosszútávú megoldás erre.
24/26 anonim válasza:
jesszusom, szerintem semmi baj nincs vele, de komolyan, nem tudom mit aggódsz. ez még nem nőies, tök normi.:D
25/26 A kérdező kommentje:
23 nagyon igazad van!
2012. jan. 2. 21:22
26/26 anonim válasza:
Jézusom! Ez gyönyörűűűűű!!!! beleszerettem a szemeidbe!!! ne csinálj semmit a szempilláiddal!!!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!