Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki, ha lány létemre neten csak fiúkkal tudok beszélgetni?
Valamiért nem jó velük neten..de persze élőbe szoktam csajokkal dumálni,sőt barátnőim is vannak,de neten...:S
(amúgy azért kérdeztem mert nekem azt mondták hogy ez ciki hogy nem tudok a saját neműekkel beszélgetni..:S)
Nem. Általában neten könnyebb beszélni mert ott nincsenek annyira gátlásaid felé. Nyitottabb vagy. Élőben van szemkontaktus meg minden, emiatt nehezebb. Bár én neten nem szeretek mert sok midnent félre lehet érteni amit írnak szal emiatt én jobban szeretek élőben attól függetlenül hogy nehezebb.
20/F
Köszönöm a válaszokat.Akik írták hogy beszélgetnének velem,azoknak írtam.
Tényleg nincs senkim,de nem is nagyon hiányzik :)
én is lényegében csak lányokkal beszélgetek.( a kedvesemnek nem is igazán tetszik, féltékeny rájuk, pedig személyesen, de még névre se szoktam tudni, hogy kicsodák.)
ha akarnál beszélgetni, általában megtalálsz
Üdv!
Én is szívesen beszélgetek lányokkal. Sőt szívesen beszélgetnék veled is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!