Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet intelligens, normális pasikkal ismerkedni?
Buliban nem nagyon, mert ott alig akadnak normálisak, általában mindenki részeg. Nem egyszer volt már, hogy beültem egyedül egy kávézóba, a kutya se nézett rám (pedig tényleg nem vagyok csúnya). Buszon, tömegközlekedésen se szólított meg még senki. Tehát hol ismerkedjek mégis?
20/L
Én sem találok normális Nöt, de igyekszem olyan társaságba járni, akik normálisak.
Nagyon jó a kapcsolatom segélyszervezetekkel, mert szeretek jótékonykodni és itt nagyszerü embereket ismertem meg.
A közös munka egy jó célért megmutatja azt, hogy mi lakozik egy emberben és itt úgymond egy "letisztult" réteg van.
Egyszóval, ha van benned egy kis jószándék, ilyen helyeken megismerhetsz jó embereket.
22/F
Abszolút válasz: felsőoktatásban.
Nos, hogy ezen kívül helyileg hol? Azt a többiek már leírták.
21F, ELTE-re járok, ~1.5 éve van barátnőm, 110 kg fölött vagyok, programozó és igen kocka beállítottságú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!