Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet intelligens, normális pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Buliban nem nagyon, mert ott alig akadnak normálisak, általában mindenki részeg. Nem egyszer volt már, hogy beültem egyedül egy kávézóba, a kutya se nézett rám (pedig tényleg nem vagyok csúnya). Buszon, tömegközlekedésen se szólított meg még senki. Tehát hol ismerkedjek mégis?
20/L
2011. dec. 29. 13:02
11/22 anonim válasza:
na, én is intelligens vagyok, (nagyon nagy zseni) kicsit geek (tech-mániás), ebből fakadóan a szociális érzékem kicsit gyengébb az átlagnál, (értsd, még nem volt sose barátnőm) ronda nem vagyok, kicsit talán duci, de hát ez van. Majd kinövöm. 19f
12/22 A kérdező kommentje:
Discoba szoktam járni, de nem túl gyakran. Annyi az ittas és a dohányos, hogy nem igazán szeretem.
2011. dec. 29. 13:19
13/22 anonim válasza:
Dobj fel egy képet magadról...
14/22 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet feltenni magamról, nem itt akarok barátot szerezni, csak egy kérdést tettem fel :)
2011. dec. 29. 13:24
15/22 anonim válasza:
háát kisz drágaszáágom van egy rossz hírem!
Számodra tökéletes lennék de már másnak adtam a szívem...
17/22 anonim válasza:
Miért nem mész egyetemi discoba?
Mi is oda járunk és nem sok részegbe botlunk. Persze egy kicsit spiccesek az emberek, de én sosem láttam, hogy valaki hány, vagy ki kellett dobni. Akivel gond van, az általában csak beesik, már hulla részegen, de még csak nem is környékbeli.
18/22 anonim válasza:
Nem egy kérdést olvastam, hogy titeket bizony ne szólítsanak már le tömegközlekedési eszközökön.
19/22 anonim válasza:
Én se azért mondtam, hogy itt ismerkedj:D Csak kíváncsi lettem volna rád:)
20/22 anonim válasza:
Figyelj... járj kultúrált helyekre és akkor.... elkerülsz engem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!